Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi Passat. Iskoristite najviše od vremena, kojeg nemate.

Start Video

Veći kvalitet života putem visoke udobnosti. Spadate li u grupu vrlo zaposlenih ljudi, koji su često na poslovnom putu ili privatno upravljaju svakodnevnim porodičnim životom? U tom slučaju je pouzdano vozilo vrlo važno za Vas. Novi Mistral je međutim mnogo više od toga: njegov posao (zadatak) je da Vam olakša Vaš posao. Zahvaljujući intuitivnim funkcijama, svaka vožnja postaje iskustvo na visokom nivou udobnosti.

Dizajn Izražajni dizajn novog Passata odiše elegantnom jasnoćom i suverenitetom.Njegove dinamičke proporcije bude radost očekivanja performansi ispod haube.

Spoljašnjost
Unutrašnjost
Ambijentalna rasvjeta

Spoljašnjost

Elegancija i dinamika- ukratko.

Uspješna kombinacija sportske i skladne linije: dinamični dizajn sa izrazitim svetlosnim potpisom daje novom Passatu samopouzdan i samouvjeren spoljni izgled.

Unutrašnjost

Koncepcija prostora je rafinirana.

Unutrašnjost ne samo da pruža udobnost na visokom nivou, nego daje i prijatan osjećaj prostora. Najzanimljivija su sjedišta i ukrasi/dekori visokog kvaliteta.

Ambijentalna rasvjeta

Podesite pojedinačne svjetlosne akcente.

Opcionala ambijentalna rasvjeta s podesivom jačinom stvara impresivan i jedinstven osjećaj za prostor.

Komfor Passat ostavlja snažan utisak na mnogo načina, sa udobnim funkcijama koje će učiniti da se osećate dobro kako na dugim tako i na kratkim relacijama.

Digitalni kokpit

Visoka rezolucija i interaktivno.

Analogno je stvar prošlosti. Zamenite po želji klasične okrugle instrumente sa displejem u visokoj rezoluciji. Inovativni digitalni kokpit može Vam pružiti informacije, koje daleko prevazilaze prikaz brzine i stanja rezervoara za gorivo.

Funkcija Easy Open

Prtljažnik otvorite laganim pokretom noge.

Zamislite da Vaše opuštanje počinje već pre polaska. Sa opcionalnom funkcijom "Easy Open" jednim malim pokretom možete da otvorite električna vrata prtljažnika.

IQ. DRIVE IQ.DRIVE kod Volkswagena stoji za sve inteligentne sisteme asistencije za upravljanje vozilom. Za sve one koji već danas postoje kod nas, one koje razvijamo za sjutra, i one koje istražujemo za budućnost. Ali IQ.DRIVE istovremeno stoji i za inovativne ideje sa jasnim fokusom: Vaš komfor i Vaša sigurnost.

Travel Assist
Parkiranje
Elektromehanički pojačivač snage kočenja
Sistem za nadziranje okruženja „Front Assist“ sa prepoznavanjem pješaka
Proaktivni sistem zaštite putnika u vozilu

Travel Assist

Uživajte u komforu na pritisak tastera

Zamislite da jedan dio upravljanja vozilom preuzmu sistemi asistencije u Vašem Mistralu. To za Vas znači da se sa opcionalnim sistemom asistencije za upravljanje vozilom "Travel Assist" već danas možete voziti komfornije i opuštenije.

Parkiranje

Parkiranje nikada nije bilo lakše.

Samostalno parkiranje je stvar prošlosti. Sa pomoćnim sistemom za parkiranje, koji se serijski ugrađuje počevši od paketa opreme Comfortline, i za sistemom asistencije za parkiranje "Park Assist", koji se može dobiti po želji, uštedećete mnogo truda prilikom parkiranja i manevrisanja vozilom i u svakom trenutku ćete zadržati kontrolu nad svojim vozilom.

1 U okviru granica sistema.

Elektromehanički pojačivač snage kočenja 

Optimizirano za kratki kočioni put.

Sa serijski ugrađenim elektromehaničkim pojačivačem sile kočenja u kombinaciji sa sistemom za nadziranje okruženja "Front Assist", sa prepoznavanjem pješaka, put kočenja Vašeg Mistrala moguće je skratiti.1 Tako se na primjer može smanjiti rizik od udesa sa pješacima.

1 U okviru granica sistema.

Sistem za nadziranje okruženja "Front Assist" sa prepoznavanjem pješaka

Sve na radaru.

Sistem može da prepozna pješake na ulici i da Vas upozori na vrijeme. Ako ne reagujete, on može automatski da zakoči vozilo i da na taj način u idealnom slučaju i u okviru njegovih sistemskih granica spriječi udese sa pješacima.

Proaktivni sistem zaštite putnika u vozilu 

Ovako ste zaštićeni sa svih strana.

Proaktivni sistem zaštite putnika u vozilu obezbjediće Vas u okviru granica sistema u kritičnim situacijama, kao npr. u slučaju očekivanog sudara.

Infotainment sistem U Vašem novom Passatu Vi i Vaši putnici imaćete dobre zabavne sadržaje i bićete dobro umreženi. Uživajte u izvanrednom zvuku, intuitivnoj navigaciji i komforu sistema glasovne asistencije, koja sluša Vaše komande.

Striming medija preko interneta
Glasovne komande
Radio "Composition"
Navigacija

Striming medija preko interneta 

Jednostavno korišćenje usluga internet striminga.

Dok ste na putu sa Vašim Mistralom, ne morate se odreći svojih omiljenih sadržaja: preko Infotainment sistema Vašeg Mistrala na raspolaganju su Vam izabrane striming usluge, kao npr. Apple Music.

Glasovne komande

Čeka na Vašu komandu: upravljanje glasovnim komandama.

Razgovarajte sa sistemom za glasovne komande, a da pri tom ne morate skretati pogled sa puta. Bilo da putem glasovnih komandi birate Vašu omiljenu muziku ili planirate rutu putovanja - sistem za glasovne komande, uvek će Vam biti pri ruci.

Radio "Composition"

Imajte dobre zabavne sadržaje.

U Vašem Passatu Vi ste šef programa: sa serijski ugrađenim radio aparatom "Composition" ne postoji mogućnost da se javi dosada.

Navigacija

Tako ćete sa dobrim zabavnim sadržajima uvek ostati na pravom kursu.

Navigacioni sistem "Discover Pro", koji se može dobiti po želji, pomoći će Vam da dobro stignete do cilja. On ostavlja snažan utisak zbog raznovrsnih multimedijalnih sadržaja i naročitih istaknutih sadržaja u vezi sa komforom, kao što su striming & internet paket ili We Connect Plus.

Povežite se sa svetom. U Passatu ste online. Na način na koji ste navikli u svakodnevnom životu - uvek i svuda, sa prijateljima, porodicom i poslovnim partnerima. Ugrađena eSIM kartica pruža vam direktan pristup mobilnim uslugama i uslugama We Connect. Zato ostanite up-to-date i dobro zabavljeni na putu.

In-Car Aplikacije i Servisi

Mobilnost – iznova.

Ponekad su male stvari mnogo jednostavnije. Volkswagen aplikacije za automobile mogu se preuzeti direktno u vaš infotainment sistem. U kombinaciji sa We Connect i We Connect Plus1, ovaj sistem čini vaš svakodnevni život sa Passatom veoma udobnim. Sa aplikacijama kao što su Park i Mi iskustvom i uslugom, vaš život će biti mirniji i jednostavniji. Želite da probate?

Mobilni ključ

Delite svoj Passat sa drugima.

Praktično i inteligentno: otvorite i pokrenite Passat jednostavno i brzo svojim Smartphone* kao ključem. Mobilni ključevi se takođe mogu poslati prijateljima i članovima porodice, čime svoj Passat koristite na najbolji način.

* Dostupno samo za Samsung pametne telefone sa GSMA standardom. Preduslov je opciono dostupan navigacioni sistem "Discover Pro".

Vaš sljedeći korak.