Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Za skoro svaki izazov Kombi-Modeli


Volkswagen kombi modeli su svestrani. Predstavljaju udobnost i performanse u kombinaciji sa malom potrošnjom. Stvaraju puno prostora za sportski dizajn koji pokazuje stil i kvalitet spolja i iznutra. Estetika spoljašnjosti se nastavlja u fleksibilnoj unutrašnjosti: Moderna arhitektura stvara ugodnu atmosferu i umirujući osjećaj prostora.

Novi Golf Variant

Samouvjeren izgled

Pri dizajniranju prednje strane pažnja je bila posvjećena dinamici i visokokvalitetnim detaljima. Branici u boji karoserije, rešetka hladnjaka i rešetka za dovod vazduha upečatljivi su u crnoj boji. Dnevna svjetla integrisana su u halogena glavna svjetla, koja sa odlučnošću šalju svjetlosni snop naprijed.

Novi Golf Variant
Novi Golf Alltrack

Passat Variant

Dizajn po visokim standardima

Širok i moćan Passat Variant odiše elegancijom i dinamikom. Prikazuje kako se estetski konzistentna funkcionalnost može implementirati. Dug, spušten poklopac haube, kratki prepust, veliko međuosovinsko rastojanje i upečatljiva bočna linija pružaju mu okretnost i nepogrešivu suvjerenost. Za svoj uspješan dizajn nagrađen je zlatnom nagradom iF 2015 u disciplini "Proizvod" - jedno od najvažnijih priznanja svijeta dizajna.

Passat Variant

Passat Alltrack

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team