Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Car-Net | Mobilne online usluge za starije Volkswagen modele

Otkrijte Car-Net

Sa mobilnim online uslugama Car-Net, bićete odlično informisani - jer su mnogi stariji modeli Volkswagen vozila pre godine modela 2021 , odnosno Touareg pre godine modela 2024, serijski pripremljeni za Car-Net. Otkrijte sada ponude za povezivanje putem Car-Net-a.

Paketi usluga i licence za Car-Net mogu se lako produžiti putem Volkswagen Connect prodavnice online. Alternativno takođe može da vas posavetuje vaš lokalni Volkswagen partner.

 

Guide & Inform

Odredište pred očima u skoro realnom vremenu

Car-Net usluge "Guide & Inform" vam omogućavaju bolju informisanost u toku vožnje. Možete da pronađete interesantna odredišta u vašoj okolini, da dobijete najnovije informacije o saobraćaju direktno sa interneta i još mnogo toga.

Saznajte više

Security & Service

Mobilna sigurnost

Paket usluga "Security & Service" Car-Net-a nudi vam mobilni pristup najvažnijim funkcijama vozila. Možete zaključati i otključati vaše vozilo putem Volkswagen aplikacije ili proveriti stanje vozila. Ovo takođe uključuje poziv u slučaju kvara i online sistem za upozorenje na krađu.

e-Manager pruža dodatne usluge za električne modele i hibridna vozila, kao što su kontrolisano punjenje ili klimatizacija.

Saznajte više

e-Remote

Ovo je e-Remote

Car-Net "e-Remote" vam pruža udoban pristup najvažnijim funkcijama vašeg električnog vozila, odnosno vašeg hibridnog vozila marke Volkswagen. Sasvim praktično sa računara ili zahvaljujući We Connect aplikaciji takođe lako sa vašeg pametnog telefona. Ovde možete da pronađete više informacija o mnogim mogućnostima, koje vam usluga "e-Remote" pruža.

Saznajte više

Car-Net u Touaregu

Potpuno umrežen. Touareg.

Internet i digitalno umrežavanje su deo naše svakodnevnice, zašto biste se toga odrekli baš u autu? U Touareg-u su mobilne online usluge Car-Net serijski dostupne nakon aktiviranja i podignute su na novi nivo: maksimalno povezivanje.

Saznajte više

Ovako aktivirajte i koristite Car-Net

Ovde ćete saznati kako da aktivirate vaše mobilne online usluge preko We Connect aplikacije - i šta vam je potrebno u tu svrhu.

Aktivirajte odmah

Preduslovi

Praktične usluge za vaš svakodnevni život

Sigurnost

Vi ste u dobrim rukama

Dobro je da je uvek neko tu: Pomoću opcionog servisa za hitne pozive možete da dobijete centralu za hitne pozive non-stop pritiskom na crveni SOS taster. Kod nezgoda sa aktiviranim vazdušnim jastukom se pomoć poziva automatski.

Kontrola

Umirujuće je kada se auto sam proverava

Bilo da se radi o sadržaju rezervoara, kilometraži ili o napomeni za sledeću inspekciju: Pomoću usluge "Security & Service" uvek imate pregled važnih podataka o vozilu.

Navigacija

Nemojte više da putujete bez interneta

Imajte uvid u saobraćaj sa podacima u realnom vremenu ili pustite da Car-Net potraži mogućnosti za osveženje. Bio to hotel, sledeća benzinska stanica ili novootvoreni bioskop.

Komfor

Sve pri ruci

Pre početka vožnje se pobrinite da u unutrašnjosti vozila bude prijatna temperatura ili proverite da li su vrata vašeg Volkswagen vozila zaključana, kao i da li je poziciono svetlo isključeno. Pomoću Car-Net usluge "e-Remote" možete daljinski da upravljate mnogim funkcijama vašeg električnog, odnosno hibridnog Volkswagen vozila.

Paketi, trajanje, cene i preduslovi

Paketi usluga i licence, navedeni u nastavku, mogu se jednostavno produžiti online u Volkswagen Connect prodavnici . Alternativno takođe može da vas posavetuje vaš lokalni Volkswagen partner. Tako možete, osim toga, kupiti vaučer koji takođe može da se iskoristi za kupovinu produženja licence u prodavnici.

"Guide & Inform Basic, 2),3)" "Guide & Inform Plus, 2),3)" Security & Service Basic "Security & Service Plus, 2),3) uklj. e-Manager1)" e-Remote, 2),3) App-Connect
Cena (sa PDV-om)
"Produženje za 1 godinu (cena sa PDV-om)" 79 € 79 € - 60 € 99 € (60 €)4) -
"Produženje za 2 godine (cena sa PDV-om)" 135 € 135 € - 95 € 170 € (95 €)4) -
Troškovi mobilne telefonije/ SIM 5) Klijent Klijent Volkswagen Volkswagen Volkswagen Klijent
Tehnički preduslovi Discover Media Discover Pro Servis za hitne pozive Servis za hitne pozive - Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Aktivno po registraciji po registraciji po registraciji po registraciji po registraciji fabrički

Na prikazu se vidi trenutni prodajni program.
1) e-Manager je dostupan samo za e-vozila i Plug-In hibridna vozila
2) Za nova vozila važi: Ako klijent ne izvrši poručivanje u roku od 90 dana nakon preuzimanja vozila od strane klijenta ("Rok za prvo poručivanje"), besplatan period korišćenja usluga se skraćuje za onoliko dana, koliko je proteklo od isteka roka za prvo poručivanje i stvarne porudžbine.
3) Izuzetak: Rok trajanja 3 godine, u kombinaciji sa paketom "Business Premium"
4) Vrednost u zagradama važi za Plug-in hibridna vozila.
5) Važi za vezu za prenos podataka između vozila i servera baze podataka kompanije Volkswagen AG. Uspostavljanje veze za prenos podataka između krajnjeg uređaja klijenta i servera baze podataka kod korišćenja mobilnih online usluga preko myVolkswagen korisničkog dela ili preko We Connect aplikacije nije deo usluga koje obezbeđuje kompanija Volkswagen AG.

Koristite Car-Net sada sa We Connect aplikacijom 

Sa We Connect aplikacijom na pametnom telefonu imate mobilne online usluge Car-Net-a. I sve prednosti u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite We Connect aplikaciju za operativni sistem vašeg pametnog telefona i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzmite u App Store 

Preuzmite u Google Play

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team