Parkiranje bez muke. Takođe sa velikom prikolicom.

Trailer Assist u novom Passatu

Novi Passat za sobom može da vuče teret do 2,2 tone, na primer kamp-prikolicu ili prikolicu za konje. Opciono mehanizam za vuču skriven je ispod zadnjeg dela vozila pa se u slučaju potrebe poluautomatski sklapa prema dole. Vertikalno opterećenje kuke povećano je za 24 kg na 90 kg, što neće razveseliti samo ljubitelje e-bicikala.

A sa obzirom na to da nije baš lako manevrisati prikolicom, ako odaberete opcioni Trailer Assist, on će vam pružiti podršku. Jednostavno ubacite u stepen za vožnju unazad, pritisnite parking taster, unesite željeni smer vožnje prikolice, opušteno maknite ruke sa upravljača i samo dodajte gas, kočite i nadzirite postupak - ostalo će obaviti opcioni Trailer Assist.1,2

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team