Ugodan za vožnju, a pored toga i samostalno parkira

Podrška upravljanja pri parkiranju "Park Assist" u novom Passatu

Park Assist Plus 

Vaš Volkswagen sa opcionom podrškom upravljanja pri parkiranju "Park Assist" neće vam u prolasku samo reći da li je parking mesto dovoljno veliko - nego će i samostalno parkirati umesto vas1.

Ako je brzina manja od 40 km/h, Park Assist Plus uvek će tražiti prikladna bočna parkirna mesta, a ako je brzina manja od 20 km/h, tražiće i upravna parking mesta. Kada ste odabrali jedno od pronađenih parking mesta, započnite postupak parkiranja. Park Assist Plus izvršiće odgovarajući manevar parkiranja umesto vas,1,2 a vi ćete samo morati da nadzirate postupak parkiranja i eventualno izvršite korekciju.

Ali Park Assist Plus može i više od toga. On takođe omogućava izlazak iz bočnih parking mesta. U slučaju neuspešno izvršenog postupka parkiranja može vam pomoći tako što će uspešno završiti postupak umesto vas.1,2

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team