Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID.3 Software-Update

Unapređenja za vaš ID.3

Možda je dostupno programsko ažuriranje
za vaš ID.

Posetite nas sa svojim električnim automobilom kako bismo izvršili nadogradnju. Ovde možete da pronađete više informacija i sledeće korake.

Dostupne verzije
ID. Software Update

Update 3.2

ID.Software 3.2 Update

Ažuriranje softvera

Sa ID. softverom 3.2, imaćete koristi od novih funkcija, automobil će moći da uvozi unapred planirane rute i destinacije, a poboljšanja će biti napravljena u oblasti personalizacije.

Više o ID. Software 3.2 Update

Update 3.1

ID.Software 3.1 Update

Ažuriranje softvera

Sa Id. softverom 3.1,  Volkswagen pruža nove funkcije i poboljšanja u udobnosti i uštedi vremena.

Više o ID. Software 3.1 Update

Update 3.0

ID.Software 3.0 Update

Ažuriranje softvera

Sa Id. softverom 3.0, imaćete koristi od dodatnih funkcija i optimizacija, kao što su poboljšanja upravljanja punjenjem i napajanjem, poboljšanja funkcija navigacije, glasovne kontrole i još mnogo toga.

Više o ID. Software 3.0 Update

Update 2.4

ID.Software 2.4 Update

Ažuriranje softvera

Ažuriranje softvera verzija 2.4 i nova baterija od 12 V dostupni su vam besplatno. Njegova implementacija će doprineti smanjenju potrošnje energije kroz optimizovano upravljanje toplotom.

Više o ID. Software 2.4 Update

Update ID. softvera 2.4: u servisu

Sa zamenom 12-V baterije

Nova 12-V baterija i update ID. softvera 2.4 za vaš ID. raspoloživi su besplatno. Dogovorite termin sa svojim Volkswagen partnerom. Ovim updateom ažuriraćete najnoviju softversku verziju i iskoristiti prednosti smanjene potrošnje energije koju obezbeđuje optimizovani termalni menadžment.

 

ID. software update 2.1

Radionički update

Ovo ažuriranje je posebno važno jer je preduslov za buduća ažuriranja. Ako još niste instalirali softver verziju 2.1, odmah zakažite termin kod svog Volkswagen partnera - to treba obaviti u radionici. Vi i vaš ID. ćete imati koristi od brojnih novih funkcija i optimizacija!

Update u servisu

ID. software update 2.3

Over-the-Air update

Određena ažuriranja mogu da se obave i "Over-the-Air" bez posete radionici, tj. ažuriranje softvera na mreži. Ovo uključuje ažuriranje verzije softvera 2.3. Ovo ažuriranje takođe sadrži brojna velika poboljšanja za vas! ID.Softvare 2.1 je preduslov za ovu nadogradnju.

Na Over-the-Air update

 

Vaši sledeći koraci

 

Da li vas je vaš prodavac kontaktirao? Odlično, osim ako već niste sve razjasnili telefonom, vaši sledeći koraci će izgledati ovako:

  1. Ugovorite termin kod svog Volkswagen partnera. Za ovo slobodno koristite stranu za pretragu dilera - posebno je dizajnirana za traženje osoba za kontakt radi ažuriranja softvera. Jednostavno izaberite Volkswagen partnera kojem verujete i obratite mu se. Takođe možete direktno razgovarati o svojim željama, kao što je zamena vozila.
  2. Dođite u servis sa svojim ličnim dokumentom. U dogovoreno vreme. Kada se odlučite za zamenski automobil, biće vam predat na korišćenje.
  3. Čim ažuriranje softvera bude završeno i vaše vozilo bude spremno za preuzimanje, vaš partner će vas obavestiti na prethodno dogovoren način. Predajte svoj zamenski automobil i preuzmite svoj ID.3 sa ažuriranim softverom.
  4. Nakon što je ažuriranje softvera završeno, biće nam drago ako ocenite svoje iskustvo uslugom. Vaš servisni partner će vam dostaviti dokument sa QR kodom koji će vas odvesti do kratkog upitnika.

Šta uključuje ažuriranje?

U opsežnom ažuriranju softvera, ne samo da su dodate dve funkcije App-Connect i AR head-up prikaz dugog dometa, već su u vozilo instalirane i druge nadogradnje. One uključuju punjenje koje kontroliše tajmer neizmenične struje i povezani ACC. Kao vozač Volkswagena, vi ste nam najveći prioritet - zato ažuriranje takođe sadrži više funkcija koje su zasnovane na povratnim informacijama kupaca iz ID.3 upravljačkih programa.

AR head-up prikaz dugog dometa

 

Sada je dostupno za vaš ugrađeni AR head-up prikaz: Opcioni AR head-up prikaz projektuje korisne informacije direktno u vidno polje vašeg vetrobranskog stakla, npr. Informacije o sledećem skretanju. Na ovaj način imate sve informacije pravovremeno i na daljinu i možete da se opustite na putu.

App-Connect

Sada možete da prenesete svoje aplikacije u automobil! App - Connect vam omogućava da lako povežete svoj pametni telefon sa svojim ID modelom. Za vrlo jednostavno povezivanje i korišćenje odabranih aplikacija u vašem vozilu. Ovo značajno olakšava pristup, na primer, muzici, vestima, mapama ili audio knjigama.

Komforno punjenje i klima uređaj sa daljinskim upravljanjem

Vremenski kontrolisani klima uređaj omogućava da se klima u vozilu pripremi u željeno vreme polaska pomoću pametnog telefona. Dakle, vaš ID.3 čeka pokret na ugodnoj temperaturi. Da li ste već na putu? Automatsko planiranje zaustavljanja radi punjenja u navigacionom sistemu pristupa pozicijama za preko 85.000 stanica za punjenje u Evropi. Vremenski kontrolisano punjenje takođe omogućava planiranje procesa punjenja u zavisnosti od željenog vremena polaska.

Inteligentni sistemi asistencije i novi digitalni sistemi

Povezani aktivni tempomat (Connected ACC) omogućava takozvanu komunikaciju Car-2-X i prilagođava zadatu brzinu situaciji. Inače, digitalni dnevnik se čuva u infotainment sistemu vozila i omogućava vam da glasovnom komandom pretražite željene funkcije vozila. Internet radio stanice mogu da se reprodukuju i putem infotainment sistema putem web radija.

Druge prednosti nadogradnje

 

To nije bilo sve! Sa ažuriranjem ćete imati koristi i od brojnih poboljšanja performansi i ažuriranja softvera. Kontaktirajte svog partnera sada i zatražite termin za servis.

Pronađite Volkswagen partnera

ID. Over-the-Air update

Naša nova bežična ažuriranja za vaš ID. su sada dostupna. Ove nadogradnje softvera mogu se zgodno izvršiti na mreži, bez posete servisu. Ovde saznajte koje uslove vaš automobil mora da ispuni i šta naša nova verzija, ID.Software2.3, nudi.

Još uvek nemate software update 2.1?

Zakažite servisni termin kod vašeg Volkswagen partnera. ID.software 2.1 je preduslov za online ažuriranje, ID.software 2.3. Ovde pogledajte više informacija i sekciju pitanja i odgovori.

Pitanja i odgovori na prvi pogled

Koliko dugo traje ažuriranje softvera?

Očekuje se da će ažuriranje softvera trajati jedan radni dan.

Da li mogu sam da pokrenem i završim ažuriranje kod kuće?

Ovo opsežno ažuriranje softvera mora obaviti isključivo Volkswagen ovlašćeni servisni partner.  

S obzirom na trenutnu COVID-19 situaciju, da li je omogućeno da ovaj proces prođe beskontaktno?

Beskontaktna primopredaja je, naravno, moguća sa našim Volkswagen partnerima tokom trenutne situacije sa COVID-19.

Da li ste već dobili ažuriranje?

Molimo vas da nam kažete svoje iskustvo tokom procesa ažuriranja, vaše mišljenje nam je važno. Hvala vam puno na učešću!

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team