Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Povezivanje i online usluge

Povezivanje i online usluge

Otkrijte našu digitalnu platformu na kojoj su objedinjene sve online usluge i aplikacije . Umrežite se sa digitalnim svetom kompanije Volkswagen, kako biste vašu individualnu mobilnost učinili jednostavnijom i atraktivnijom.

Povezanost

 

VW Connect i Car-Net povezuju vaše vozilo sa internetom. Tako možete dobijati informacije o saobraćaju u skoro realnom vremenu, pronaći benzinsku stanicu ili slobodne stubove za punjenje u vašoj blizini i možete da koristite brojne dodatne funkcije koje se odnose na zabavu, bezbednost i komfor. Od sada ste povezani sa vašim Volkswagen vozilom - bilo na ulici, u kancelariji ili na kauču. Otkrijte naše ponude za povezivanje.

Više o povezanosti

Jednostavno punjenje električnom energijom - sa uslugom We Charge

 

We Charge je pametna usluga koja vam omogućava da svoj ID. model opušteno punite kod kuće i bilo gde u Evropi. We Charge vam nudi različite tarife u zavisnosti od vaših potreba, prikazuje vam stanice za punjenje u blizini, pomaže u planiranju rute i pojednostavljuje plaćanje.

Više o We Charge

 

Volkswagen Apps

 

Više informacija i usluga nego ikada ranije. Pametne funkcije koje vas povezuju sa onim što je važno. Preuzmite svet kompanije Volkswagen na svoj pametni telefon. Naše besplatne aplikacije čine mobilnost još lakšom. Otkrijte sada Volkswagen aplikaciju i druge ponude aplikacija.

Više o Volkswagen aplikaciji

 

 

Koje su vam usluge dostupne?

Da li je vaš Volkswagen model opremljen sa We Connect-om ili Car-Net-om? Ili se može naknadno opremiti sa uslugom We Connect Go? Ovde ćete steći prvi neobavezni uvid u to koje mobilne online usluge su dostupne u modelu vozila po vašem izboru. 

Proverite sada

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team