Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Dobrodošli u Connectivity Services od Volkswagen-a

 

Šta je povezivanje?

Uz ponude za povezivanje kompanije Volkswagen, digitalizacija pronalazi put do vašeg Volkswagen vozila i pruža vam veći komfor, sigurnost i zabavu. Povezivanjem vašeg vozila na internet dobijate informacije o saobraćaju u realnom vremenu, podsetnike za sledeći servisni interval, striming i internet radio ili brzu pomoć u slučaju kvara.

Imajte na umu da dostupnost i preduslovi pojedinih funkcija zavise od izabrane usluge.

We Connect i We Connect Start

Sledeća generacija mobilnih online usluga. U svim vozilima pripremljenim za We Connect, kao što su Golf, Passat, T-Roc Cabrio, kao i brojnim drugim aktuelnim Volkswagen novim automobilima od godine modela 2021., možete biti online po želji. A sa We Connect Start, takođe ste najbolje umreženi i sa vašim ID. modelom. Zahvaljujući trajno instaliranoj eSIM kartici, vaš Volkswagen se može koristiti online od samog početka.

Više We Connect

Više o We Connect Start-u

Registracija i prijava

Car‑Net

Sa mobilnim online uslugama Car-Net brže ćete stići do odredišta i bićete dobro informisani. Informacije o saobraćaju u realnom vremenu, besplatna parking mesta i cene na benzinskim stanicama, sve je integrisano u navigaciju sa Car-Net "Guide & Inform".
Vaš pametni telefon kao daljinski upravljač, sa Car-Net "Security & Service" vrata i prtljažnik možete lako da zaključate i otključate preko We Connect aplikacije.

Saznajte više

Registracija i prijava

 

App-Connect 

Proširite vaš kokpit - App Connect vam donosi izabrane aplikacije za pametne telefone na ekran osetljiv na dodir vašeg Infotainment sistema: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink® - sve tri inovativne tehnologije su vam dostupne i nude dodatne korisne i zabavne funkcije.

Saznajte više

 

 

Koje su vam usluge dostupne?

Da li je vaš Volkswagen model opremljen sa We Connect-om ili Car-Net-om? Ili se može naknadno opremiti sa uslugom We Connect Go? Ovde ćete steći prvi neobavezni uvid u to koje mobilne online usluge su dostupne u modelu vozila po vašem izboru. 

Proverite sada

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team