Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Volkswagen Originalni delovi®

Volkswagen Originalni delovi®

Sigurni, kvalitetni i prilagođeni vašem Volkswagen-u.

Volkswagen originalni refabrikovani djelovi

Visok kvalitet po nižoj ceni

Volkswagen je vodeći kako u preuzimanju, tako i u reparaciji starih proizvoda. Ono što je pre desetinu godina počelo sa pojedinim cilindrima, pumpama za gorivo i karburatorima za prvu Bubu do danas se razvilo u najsveobuhvatniji program preuzimanja u istoriji automobila.

Pri tom su reparacija u kvalitetu jednakom serijskoj proizvodnji, ali i ekonomičnost i ekološki proces od odlučujućeg značaja za nas. Naši postupci reparacije garantuju optimalnu funkcionalnost i sigurnost. Povrh toga oni su usklađeni sa postupcima razvojnih odeljenja serijske proizvodnje. Naše kupce može da raduje činjenica da su originalni zamjenski djelovi uz jednak kvalitet po ceni do 40 procenata povoljniji u odnosu na nove djelove.

Volkswagen Classic kolekcija

Od Bube do modela Corrado: Sa našim brendom Classic Parts (djelovi iz Classic kolekcije) vaš istorijski Volkswagen ostaje Originalan.

Tražite rezervni dio za oldtimer?

Tražite rezervne djelove za vaš Classic? Raspitajte kod vašeg Volkswagen servisnog partnera: U vašem prodajno- servisnom centru možete poručiti i preuzeti preko 60.000 različitih pozicija. Radujemo se vašoj posjeti i rado ćemo vas posavetovati.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team