Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Van, MPV, Kombi i porodični automobili Volkswagen za porodicu

Volkswagen
Porodični modeli

Golf Variant,  Passat Variant

Prostor za sve Golf Variant

Bilo kao Trendline, Comfortline ili Highline, GTD, Alltrack ili R: Novi Golf Variant spreman je za ono što dolazi. Šta god da želite da učinite kao porodica, on je spreman na sve i fleksibilan kao i vi. Kao pravi svestrani krug svakodnevnog porodičnog života, nudi vam dovoljno prostora za prtljag, dinamičan dizajn, udobnu opremu i veliki broj sistema za asistenciju vozaču. Sa svojim izuzetno niskim pragom, možete lako da pretovarite kolica za nabavku. Za još više prostora, zadnje sedište se može u potpunosti ili delimično preklopiti.

Volkswagen porodični automobili

Prostrani, komforni, fleksibilni, bezbedni ... i odlični

Mala ili velika, svaka porodica ima različite potrebe. Volkswagen nudi pravo rešenje za sve: od Golf Varijant modela do Passat Varianta: U zavisnosti od modela, možete birati između različitih konfiguracija sedišta, veličine i praktičnih karakteristika.

Bezbednost za celu porodicu

Aktivna i pasivna bezbednost, vazdušni jastuci, pogon na sve točkove 4MOTION itd.

Osećaj bezbednosti...

Ljudska težnja ka osećaju bezbednosti je prisutna od rođenja. Taj osećaj se ne može zameniti nečim drugim, on predstavlja postojanost komponenti poput topline, mira i zaštite. Volkswagen prepoznaje tu čežnju, i zato je tih, udoban i omogućava vožnju bez umora.

... i sigurnosti

Od sveobuhvatnih sistema vazdušnih jastuka do inteligentnih sistema asistencije vozaču koji poboljšavaju sigurnost *, tu su npr. asistencija z akolovozne trake, detekcija pešaka, iznenadno kočenje u gradskim uslovima, proaktivna zaštita putnika, pomoć u slučaju opasnosti ili detekcija zamora, sveobuhvatne mere aktivne i pasivne bezbednosti: U Volkswagenu ste uvek bezbedni na putu.

Više bezbednosti kroz Originalnu dodatnu opremu

Dečija sedišta, sedišta za bebe, dodatna ogledala, igračke itd.

Volkswagen Originalna dečija sedišta

Samo najbolje za vaše mališane? Originalna dečija sedišta kompanije Volkswagen nude vam veću sigurnost nego što to zahteva zakon. Naši modeli prevazilaze zahteve ECE-R44 / 04 standarda. Čak i sa bočnim udarom. Za svako dete postoji odvojeno dečije mesto.  A zahvaljujući ISOFIX sistemu, olakšana je ugradnja u vaš Volkswagen.

Saznajte više

Garancija 4 godine. Apsolutni sluh za automobile.

Garancije

Volkswagen je oduvek bila marka povezana s najvišim kvalitetom vozila na tržištu. Iz tog razloga smo kao dodatnu garanciju Volkswagen kvaliteta dosadašnju dvogodišnju garanciju produžili na 4 godine.

Bez ikakve zadrške možemo reći da Volkswagen nudi 4 godine garancije za sva Volkswagen putnička vozila, i to bez isključenja, bez trikova i bez sitnih slova.

Volkswagen garancija je važeća 4 godine ili do 150.000 ukupno pređenih kilometara (šta pre nastupi), bez ograničenja kilometraže u prve dve godine.

U Volkswagen 4 - godišnju garanciju uključena su sva Volkswagen putnička vozila kupljena i isporučena preko ovlašćene Volkswagen mreže u Republici Srbiji i Republici Crnoj Gori.

Saznajte više

Finansiranje All Inclusive Paket.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team