Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Jednom se registrujte, profitirajte stalno.

Jednom se registrujte, profitirajte stalno.

Svaki heroj ima svoga pomoćnika. A sa uslugama VW Connect, odnosno We Connect imate čitav niz istih preko nove Volkswagen aplikacije . Saznajte koje usluge najviše odgovaraju vašoj svakodnevnici, a koji preduslovi moraju biti ispunjeni. Ovde vidite pregled svih usluga i opcija.

Dostupnost usluga opisanih u paketima VW Connect i VW Connect Plus, kao i We Connect i We Connect Plus, može se razlikovati u zavisnosti od zemlje i zavisi od modela, godine modela i opreme vozila. Dodatne informacije o vašim dostupnim uslugama dobićete u vašem myVolkswagen korisničkom delu ili u vašoj Volkswagen aplikaciji.

Osnovne funkcije

Osnovne funkcije, poput servisa za hitne pozive i zakonski propisanog sistema za hitne pozive eCall, na raspolaganju su vam bez zaključivanja posebnog We Connect ugovora. Ako izabrane personalizovane funkcije želite da prenesete sa jednog vozila na drugo, potreban vam je Discover Media ili Discover Pro. Osim toga vam je potreban Volkswagen ID korisnički nalog i morate da se prijavite na We Connect sa korisničkim imenom i lozinkom.

We Connect

Vaš ulazak u svet digitalnih usluga kompanije Volkswagen i direktna veza sa vašim vozilom: sa We Connect-om je vaš Volkswagen pripremljen za povezivanje. Posle jednokratne aktivacije bez naknade možete da koristite brojne korisne i inovativne online usluge.

Za korišćenje ovih besplatnih usluga mora se zaključiti poseban We Connect ugovor sa kompanijom Volkswagen AG.

Usluga tehn. preduslovi
Poziv u slučaju kvara Serija
Status vozila Serija
Vrata i svetla Serija
Izveštaj o stanju vozila Serija
Podaci o vožnji Serija
Pozicija za parkiranje Serija
Planiranje termina za servis Serija
Mobilni ključ Serija

1) Dostupno samo sa opcionim navigacionim sistemom "Discover Pro" (za Passat, Arteon i Golf) ili "Discover Media" (samo Golf) i u vezi sa We Connect aplikacijom. Inicijalno je za Passat i Arteon na raspolaganju pet besplatnih, a za Golf posle kupovine funkcije takođe pet mobilnih ključeva. Mobilni ključevi se u roku od prve 4 godine mogu aktivirati odmah po zaključivanju We Connect ugovora. Prenos mobilnog ključa zahteva proveru identiteta pošiljaoca ključa putem postupka Volkswagen Ident. Posle instalacije na kompatibilnom pametnom telefonu mobilni ključ ima rok važenja od jedne godine, koji je vezan za krajnji uređaj.

We Connect Plus

Ceo svet digitalnih usluga kompanije Volkswagen podiže povezivanje na sasvim nov nivo: Sa vašim Volkswagen ID-om i aktivacijom "We Connect Plus-a", na raspolaganju će vam biti dodatne inteligentne funkcije: od pametne navigacije sa informacijama u realnom vremenu preko striminga medija i internet radija, pa do korišćenja vašeg pametnog telefona kao daljinskog upravljača. Za još više udobnosti i zabave.

Za korišćenje ovih usluga mora se online zaključiti poseban We Connect Plus ugovor sa kompanijom Volkswagen AG. Za We Connect Plus imate 90 dana od dana primopredaje vozila da registrujete vozilo na www.myvolkswagen.net ili pomoću aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App Store i Google Play Store) i koristite usluge u toku celog ugovorenog besplatnog vremenskog perioda (u zavisnosti od opreme: na primer 1 godina/ Discover Media i Ready 2 Discover ili 3 godine/ Discover Pro).

Usluga tehn. preduslovi
Trubljenje i treptanje -
Online sistem za upozorenje na krađu Sistem za upozorenje na krađu
Online provetravanje u mirovanju Novi Golf, dostupno samo za odabrane motore, zahteva dovoljan kapacitet baterije
Online grejanje u mirovanju Grejanje u mestu
Zaključavanje i otključavanje 1) -
Vremena polaska Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover, nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a; upravljanje govorom
Klimatizacija Električno vozilo i elektrohibridno vozilo
Punjenje Električno vozilo i elektrohibridno vozilo
Online upravljanje govorom Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover, nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a; upravljanje govorom
Internet radio 2) Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro; paket „Streaming & Internet"
WLAN pristupna tačka 2) Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro; paket „Streaming & Internet"
Online informacije o saobraćaju Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a
Online kalkulacija rute Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a
Benzinske stanice i stanice za punjenje Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a
Online ažuriranje karti Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a
Online uvoz odredišta Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a
Parking mesta Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon aktivacije navigacije preko Upgrades-a

1) Usluga Zaključavanje i otključavanje je važna za sigurnost i preduslov za nju je provera identiteta preko usluge Volkswagen Ident. Ovim putem se preko Volkswagen partnera ili preko video četa proverava vaš identitet.
2) Za korišćenje "Streaming & Internet" usluga, kao i WLAN pristupne tačke, potrebna je dodatna količina podataka, koja se može dobiti preko paketa podataka koji se plaćaju i koji su dostupni preko eksternog partnera mobilne telefonije "Cubic Telecom", a mogu da se koriste u području mrežne pokrivenosti unutar brojnih evropskih zemalja. Informacije o cenama i podržanim zemljama možete pronaći na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno, postoji mogućnost sopstvene veze za prenos podataka putem mobilnog krajnjeg uređaja (opcija Tethering na pametnom telefonu), uz postojeći ili zasebno zaključen ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije, a to samo u okviru pokrivenosti odgovarajuće mreže mobilne telefonije. Primanjem paketa podataka sa interneta mogu, u zavisnosti od vaše tarife mobilne telefonije i naročito ako se koristi u inostranstvu, da nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi rominga).
3) Preduslov za korišćenje je postojanje naloga kod odgovarajućeg striming servisa.

Upgrades

Upgrades vam omogućava da vaš Volkswagen naknadno i fleksibilno opremite dodatnim funkcijama. Za kupovinu i korišćenje Upgrades artikala vam je potreban Volkswagen ID korisnički nalog, važeći We Connect ugovor i vaša legitimacija glavnog korisnika, što znači povezivanje vašeg korisničkog naloga sa konkretnim vozilom. Osim toga je potrebno da vozilo ima tehničke funkcije i hardverske uređaje potrebne za određeni artikal i može zavisiti od godine modela i datuma proizvodnje. Upgrades funkcije, dostupne za određeno vozilo, glavni korisnik može da pogleda i kupi u In-Car prodavnici Infotainment sistema ili u We Connect veb prodavnici. Proizvodi koji se plaćaju, kako u In-Car prodavnici, tako i u We Connect veb-prodavnici, mogu se kupiti sa tamo trenutno vidljivim i dostupnim načinima plaćanja. Vaš Volkswagen partner će vas takođe rado posavetovati u slučaju pitanja o Upgrades funkcijama i njihovoj dostupnosti. Kupljene i aktivirane funkcije ostaju u vozilu, mogu se koristiti od strane svih vozača i ne mogu se preneti na druga vozila.

Saznajte više

Funkcija tehn. preduslovi
Navigacija Za We Connect pripremljeno vozilo; Ready 2 Discover
App-Connect, uklj. App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto™ kompanije Google 1) Za We Connect pripremljeno vozilo; Ready 2 Discover ili Discover Media za bežično korišćenje aplikacija Apple CarPlay™ i Android Auto™ von Google-a
Upravljanje glasom2)3) Za We Connect pripremljeno vozilo; Ready 2 Discover4) ili Discover Media
Ambijentalno osvetljenje (višebojno) Golf 8; ambijentalno osvetljenje; Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Ambijentalno osvetljenje (efekat) 'Golf 8; Ambijentalno osvetljenje; Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Regulacija dugog svetla Light Assist Golf 8; Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Automatska regulacija razmaka ACC5) Golf 8; ograničivač brzine; Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro

1) App-Connect obuhvata tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije. Molimo da u vezi sa tim takođe imate u vidu da se neke aplikacije ne nude za svaku od tri tehnologije i da se dostupnost tih tehnologija može razlikovati u zavisnosti od zemlje. Informacije o kompatibilnosti pametnih telefona za Apple CarPlay™ možete naći na https://www.apple.com/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/intl/auto/ i za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/.

2) Za korišćenje proširenih funkcija online upravljanja govorom potreban je Volkswagen ID i aktivna We Connect Plus licenca. U zavisnosti od modela i opreme vozila, brojnih drugih funkcija i online usluga vozila, može se upravljati govorom.

3) (Online) upravljanje govorom je trenutno na raspolaganju na sledećim jezicima: nemački, engleski (GB i US), francuski, španski, češki i italijanski.

4) Upravljanje govorom funkcija navigacije pomoću opcije "Ready 2 Discover" moguće je tek nakon aktivacije Upgrades-a: "Navigacija".

5) ACC reguliše u opsegu brzine između 30 km/h (20 mph) i 210 km/h (130 mph). Ovaj opseg brzine može da se razlikuje u zavisnosti od tržišta. U svakom trenutku možete da nadjačate regulaciju ACC sistema. Ako kočite, regulacija se prekida. Ako ubrzate, prekida se tokom postupka ubrzanja, a zatim nastavlja. Ako ste povezali prikolicu, ACC reguliše manje dinamički. Ako automatsko usporavanje od strane ACC-a nije dovoljno, ACC porukom na kombinovanom instrumentu od vas traži da dodatno kočite. Osim toga, pali se crvena upozoravajuća lampica i čuje se upozoravajući ton. Inteligentna tehnologija ACC-a ne može da savlada fizički zadate granice i funkcioniše samo u okviru granica sistema. Ponuda povećanog komfora nikada ne sme da vas dovede u iskušenje u vezi sa sigurnosnim rizikom.

Paketi, rokovi važenja i cene

Vozila koja imaju We Connect su serijski pripremljena za povezivanje. Za nova vozila su u zavisnosti od opreme besplatno na raspolaganju određeni paketi usluga za prvi vremenski period. Produženje usluga može da se izvrši, na primer, preko vašeg Infotainment sistema ili preko We Connect veb prodavnice.

VW Connect Plus/We Connect Plus (bez Navigacije) VW Connect Plus/We Connect Plus (sa Navigacijom)
Produženje za 1 godinu (sa PDV-om) 75 € 145 €
Produženje za 2 godine (sa PDV-om) 119 € 239 €

Na prikazu se vidi trenutni prodajni program.

Volkswagen aplikacija

Iskusite sve prednosti usluge VW Connect i We Connect u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite  Volkswagen aplikaciju za vaš pametni telefon i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u App Store

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u Play Store

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team