Veći volumen utovara za više mogućnosti

Koncept prostora u novom Passatu

Dopustite da vas oduševi prostranost u novom Passatu. A budući da je ručica menjača sada smeštena iza upravljača, u centralnoj konzoli nastali su dodatni prostor i površina za odlaganje u koje ćete moći da odložite čak i svoj tablet. Njegov pametan koncept prostora omogućava volumen prtljažnika veći za 40 litara, a sa preklopljenom zadnjom klupom za čak 140 litara. Međutim, Passat vam je pripremio nove pregrade za odlaganje i prostor za odlaganje i u vratima i na mestima koja nećete odmah primetiti. U individualno podesivom centralnom naslonu za ruke pozadi putnike će npr. obradovati držači za čaše i držač za pametni telefon.

Još jedan detalj je po želji dostupna funkcija "Easy Open/Close". Ona omogućava otvaranje i ponovno zatvaranje prtljažnika bez ruku, samo pokretom stopala. Paket za prtljažnik serijski nudi 12-V utičnicu, pregradnu mrežu, varijabilnu podnicu utovarnog prostora i roletnu prtljažnika (po želji takođe električnu) kao i opciono dodatne mreže prtljažnika, varijabilan pretinac za odlaganje, razdelnik za prtljažnik sa udubljenjem za odlaganje predmeta i 230-V utičnicu sa zaštitnim kontaktom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team