Inteligentno klimatizovano sedište

Climatronic sedišta u novom Passatu

 

Opciona ergoActive Plus sedišta od materijala ArtVelours ili kože raspolažu automatskom klimatizacijom. Pritom se površina za sedenje i naslon sedišta mogu međusobno nezavisno grejati i luftirati. Zahvaljujući kombinaciji tih funkcija sedište u automatskom modu može samostalno da podesi vašu potpuno individualnu, ugodnu klimu sedišta. Kako je to moguće? U zoni kontakta sedišta i osobe mere se temperatura i vlaga, upoređuju se da drugim podacima relevantnim za klimu i favorizovanim postavkama, npr. "Topla leđa", pa se na temelju toga izračunava vaša individualna ugodna klima. Zbog toga znojan izlazak iz vozila postaje deo prošlosti. Uz automatski mod možete da odaberete tri pametne klima postavke: od vruće i suve pa sve do hladne. Iskusite potpunu udobnost sa kojom ćete se osećati dobro i sveže i na dugim putovanjima - bilo nakon sportske aktivnosti ili šetnje.

I putnici u drugom redu sedišta uživaće u komforu pošto mogu da greju površine za sedenje na bočnim mestima u tri stepena.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team