Oduševljenje dolazi u sklopu serijske opreme

Linije opreme novog Passata

U liniji opreme "Business" novi Passat postavlja stilske akcente zahvaljujući kvalitetnim hromiranim lajsnama na prozorima i branicima ili srebrno eloksiranim uzdužnim krovnim nosačima. U unutrašnjosti uživajte u potpunom komforu tokom putovanja uz prednja sedišta sa funkcijom masaže, 3-zonski klima-uređaj "Air Care Climatronic", pretinac za induktivno punjenje svog pametnog telefona i inteligentnu podršku za glasovne komande "IDA". Osim toga, zahvaljujući sistemu "Park Assist Plus" vaš Passat može u prolasku da vam kaže da li je parking mesto dovoljno veliko - a pod vašim nadzorom takođe ući u parking mesto ili izaći iz njega. 

Za sjajne trenutke pobrinuće se vaš Passat u liniji opreme "Elegance". 17" felne od lakog metala "Napoli" pružiće mu elegantnu notu, dok će IQ.LIGHT matrix LED glavna svetla i LED zadnja svetla sa dinamičnim žmigavcima osvetliti kolovoz i vaš Passat u pravom svetlu. Sedišta od mikroflisa "ArtVelours" sa funkcijom masaže sa 10 komora, ugodno ambijentalno osvetljenje i brojne druge funkcije dovešće vas opušteno na odredište. 

Linija opreme "R-Line" oduševiće vas dodatnom dozom dinamike. 18" felne od lakog metala "Coventry", markantan R-Line paket spoljašnje opreme i sportska sedišta sa integrisanim naslonima za glavu pokazaće vaše sportske preferencije na putu. Tako će se i unutrašnjost sa crnom krovnom oblogom, umetcima od četkanog aluminijuma i grejanim multifunkcionalnim sportskim upravljačem od kože pobrinuti za još izraženije sportsko iskustvo vožnje. Još više komfora pružiće vam podrška pri parkiranju "Park Assist Pro" sa daljinskim upravljanjem, funkcija masaže sa 10 komora na prednjim sedištima i IQ.Light matrix LED glavna svetla.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team