Jedan Passat. Tri klimatske zone.

Klima-uređaj u novom Passatu

Ko to još nije doživeo: ono što je jednom saputniku prehladno, drugom je pretoplo. Sa serijskim klima-uređajem "Air Care Climatronic" to odlazi u istoriju. Od linije opreme Business temperatura u tri zone može međusobno da se nezavisno reguliše. Na vozačevoj i suvozačevoj strani kao i na zadnjoj klupi svako može da uživata u svojoj individualnoj ugodnoj klimi - a u zadnjem redu sedišta i sa vlastitim elementima za rukovanje. Ali to još nije sve: što sporije vozite, to "Air Care Climatronic" postaje tiši. A čim aktivirate pranje stakla ili izaberete u vožnju unazad, automatski se prebacuje na zatvorenu cirkulaciju vazduha. Tako neugodni mirisi ne ulaze u vozilo i garantovana je izrazito dobra klima tokom vožnje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team