Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

VW Connect ili We Connect za ID. modele aktivirati

VW Connect ili We Connect za ID. modele aktivirati

Dobijte podršku od onlajn usluga pre, tokom i posle putovanja. Vodićemo vas korak po korak kroz proces aktivacije.

Vaš put do povezanog ID.

Imajte na umu da je potpuno korišćenje funkcionalnosti moguće samo sa Volkswagen ID korisničkim nalogom i posebnim ugovorom sa Volkswagen AG za korišćenje mobilnih onlajn usluga.

2. Napravite nalog

Prijavite se u aplikaciju sa svojim Volkswagen ID-om. Ako još niste kreirali Volkswagen ID, aplikacija će vas voditi kroz registraciju korak po korak.

Prijava ili registracija

3. Dodajte vozilo preko broja šasije (VIN)

Pomoću identifikacionog broja vozila (br. šasije), dodajte vaš Volkswagen vašem korisničkom nalogu u Volkswagen aplikaciji . Br. šasije možete pronaći iza vetrobranskog stakla vašeg vozila ili u saobraćajnoj dozvoli.

4. VW Connect ili We Connect aktivirajte

Zaključite VW Connect ili We Connect ugovor kao što je prikazano u aplikaciji i zatim u vašem Infotainment sistemu navigirajte do "Povezivanje VW Connect-a, odnosno We Connect-a". Ako sada unesete prikazani kôd pomoću dugmeta "Skeniraj kôd" u vašoj Volkswagen aplikaciji, VW Connect ili We Connect je aktiviran.

Ovako aktivirajte i koristite VW Connect, odnosno We Connect za ID.

Pratite naša uputstva za aktivaciju da biste se prijavili sa svojim ID-om. online.

Preuzmite uputstvo za aktivaciju

We Connect ID. App2 preuzimanje

Povežite se sa svojim električnim automobilom sa odabranim daljinskim funkcijama, relevantnim informacijama o vozilu i uslugom punjenja na svom pametnom telefonu

Na App Store

Na Play Store

Od We Connect Start do We Connect i We Connect Plus

Da li vaš ID. ako dobijete softver 3.0 putem bežičnog ažuriranja, počinje sa We Connect Start. Da biste mogli da iskoristite mnoge prednosti We Connect i We Connect Plus, molimo vas da se registrujete kao glavni korisnik u svom infotainment sistemu, a zatim aktivirate odgovarajuće pakete u In-Car prodavnici.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team