Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Car-Net za vaš Touareg

Car-Net za vaš Touareg

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Potpuno umrežen. Touareg.

Internet i digitalno umrežavanje su deo naše svakodnevnice, zašto biste se toga odrekli baš u autu? U Touareg-u su mobilne online usluge Car-Net serijski dostupne nakon aktiviranja i podignute su na novi nivo: maksimalno povezivanje.

Always on

Doživite povezivanje

Internet i digitalno umrežavanje su deo naše svakodnevnice, zašto biste se toga odrekli baš u autu? U Touareg-u su mobilne online usluge Car-Net serijski dostupne nakon aktiviranja i podignute su na novi nivo: maksimalno povezivanje.

Komfor

Opušteno kroz svakodnevnicu

Sa Car-Net uslugom ste bolje i brže informisani. Dođite opušteno i komforno na odredište, dok sledite rutu koja je prilagođena trenutnoj situaciji u saobraćaju. Po želji možete tokom vožnje da slušate kako vam neko čita vesti, preko internet radija možete da slušate vašu omiljenu radio stanicu i van dometa njenog emitovanja i da uštedite vreme prilikom traženja mesta za parkiranje, tako što će vas ova usluga direktno voditi do slobodnog mesta za parkiranje ili do neke javne površine za parkiranje na ciljnom mestu. 

Realno vreme

Uvek korak ispred

Profitirajte od inteligentne i predvidive kalkulacije rute i učinite svoju navigaciju još efikasnijom. Još pre početka vožnje će se vaša ruta ažurirati u realnom vremenu preko Traffic Server-a i permanentno prilagoditi toku saobraćaja. Kako biste uvek optimalnim putem stigli na odredište.

Sigurnost

Dobro je znati da će u kritičnoj situaciji doći pomoć

Hitan poziv koje se automatski šalje Volkswagen centrali za hitne pozive prilikom aktiviranja vazdušnog jastuka ili zatezača pojasa, pokazuje koliko inteligentno umrežavanje može biti važno u hitnom slučaju. I sa pozivom u slučaju kvara, automatskom prijavom nezgode ili online sistemom za upozorenje na krađu - "Security & Service" se non-stop brine o vašoj sigurnosti. 

Zabava

Donosi vaše aplikacije u vozilo

U Touareg-u možete, zahvaljujući aplikaciji App-Connect, da povežete vaš pametni telefon sa Infotainment sistemom i da koristite mnoge aplikacije tokom vožnje. Volkswagen Media Control dozvoljava vašim saputnicima da koriste program preko mobilnog uređaja.  

Guide & Inform Premium

Možete da pronađete interesantna odredišta u vašoj okolini, da dobijete najnovije informacije o saobraćaju direktno sa interneta i još mnogo toga. U ekskluzivnom paketu "Guide & Inform Premium" za Touareg, nove usluge internet radija i hibridnog radija donose neograničenu zabavu u vozilo.  Zahvaljujući online kalkulaciji rute, 3D prikazu grada u odabranim gradovima, satelitskim kartama i inkrementalnim online ažuriranjima materijala karte, navigacija je još inteligentnija i preglednija. Ne samo da možete da prikažete aktuelne vesti, nego one mogu komforno da vam se pročitaju.

Internet radio i hibridni radio

Neograničena zabava

Bez obzira gde se nalazite - više ne morate da propuštate svoje omiljene radio stanice i podkastove, zahvaljujući internet radiju. Ako prilikom uobičajenog radio prijema napustite oblast emitovanja, funkcija hibridnog radija će se automatski prebaciti na zemaljski prijem i internet streaming. I vaša omiljena radio stanica će se neometano dalje emitovati.
Da biste mogli da uživate u uslugama internet radija i hibridnog radija, morate da kupite pakete podataka za eSim karticu ili da koristite sopstvenu vezu za prenos podataka.

Inteligentna navigacija

Opušteni dolazak

Touareg čini vašu navigaciju još inteligentnijom i preglednijom. Online kalkulacija rute pomoću permanentnih prognoza od početka određuje optimalnu rutu i pomaže vam da opušteno stignete. Mogućnosti 3D prikaza grada visoke rezolucije i satelitske karte kao na fotografijama, obećavaju nove doživljaje navigacije i najbolju orijentaciju. 

WLAN pristupna tačka

Jednostavno povezan

Posebno na dugim vožnjama autom niko više ne želi da se odrekne prednosti interneta. Touareg vam nudi integrisanu WLAN pristupnu tačku i omogućava vama i vašim saputnicima korišćenje interneta - bez obzira da li treba da se pošalje e-mail, da se emituje film preko interneta ili da se pogleda rezultat omiljenog sportskog kluba: Opušteno surfujte sa do 8 krajnjih uređaja. Da biste mogli da koristite WLAN pristupnu tačku, morate da kupite pakete podataka za eSim karticu ili da koristite sopstvenu vezu za prenos podataka.

Security & Services

Sa uslugom "Security & Service" idete komforno na put. Paket usluga Car-Net nudi vam mobilni pristup važnim funkcijama u vozilu i povezuje fleksibilnost i transparentnost za još veći komfor. Bilo da se redi o planiranju termina za servis, automatskoj prijavi nezgode, pozivu u slučaju kvara, online grejanju u mirovanju ili online sistemu za upozorenje na krađu: Vaše lične usluge vam pružaju podršku skoro u svakoj situaciji i obezbeđuju vam sve važne informacije o mobilnosti.

Servis za hitne pozive

Tu za vas

Usluga "Servis za hitne pozive" vam obezbeđuje pomoć u hitnim slučajevima. Jer se kod teških nezgoda, npr. sa aktiviranim vazdušnim jastukom, pomoć poziva automatski. Ukoliko vaše Volkswagen vozilo registruje nezgodu, ova usluga uspostavlja vezu sa centralom za hitne pozive kompanije Volkswagen i važne informacije prenosi službi za spasavanje. Pored toga imate mogućnost da ručno pozovete pomoć pritiskom na dugme. 

Planiranje termina za servis

Naš servis: podešen savršeno za vas

Kako biste sigurno doživeli maksimalno uživanje u vožnji, vaš Volkswagen vam pomaže u koordinaciji vaših termina za servis. Ako predstoji servis, vaše Volkswagen vozilo prosleđuje podatke do željenog servisnog partnera. Vaša servisna radionica će vas kontaktirati i možete lako da dogovorite termin. 

* Detaljnije informacije o obradi podataka možete pronaći u izjavi o zaštiti podataka pod sljedećim linkom:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

Online sistem za upozorenje na krađu

Alarmira ako se nešto dogodi

Opustite se, jer vaše Volkswagen vozilo može da brine o sebi. U slučaju pokušaja krađe dobićete obaveštenje od Volkswagen We Connect aplikacije na pametnom telefonu ili u vidu e-mail-a i dobićete tačne informacije o okolnostima ovog slučaja.

Online grejanje u mirovanju

Zagrevanje pre početka vožnje

Pomoću usluge "Online grejanje u mirovanju" možete na udoban način preko We Connect aplikacije da zagrejete unutrašnjost vašeg vozila. Programirajte jednostavno vreme polaska za vašu sledeću vožnju ili napravite praktični nedeljni plan - i vaše grejanje je pouzdano podešeno prema vama.

Napomena: Samo povezano sa opcionom opremom grejanja u mirovanju.

Pregled vašeg Touareg-a sa bilo kog mesta

Preuzimanje We Connect aplikacije

Povežite se sa vašim Touareg-om: Doživite sve prednosti Car-Net-a u jednoj aplikaciji.

Na App Store 

Na Play Store 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team