Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.2
Update

ID. Software 3.2
Update

Update 3.2

Sa softverskim ažuriranjem 3.2, Volkswagen dodaje poboljšanja u personalizaciji i novim funkcionalnostima u oblasti onlajn unosa odredišta i ruta.

ID. Software 3.2 Update

Sa ovim ažuriranjem, vaš ID. model će imati niz novih funkcija i poboljšanja, posebno u pogledu punjenja, što će doprineti većoj udobnosti. Ažuriranje je potpuno besplatno za vas i zasniva se uglavnom na povratnim informacijama i željama naših kupaca.

Šta sadrži ID. Software 3.2?

Povezivanje

Personalizacija

Na vozilima koja su isporučena sa fabrički ugrađenim ID. ažuriranjem softvera 3.0, lična podešavanja za brojne sisteme se čuvaju u korisnikovom Volkswagen ID-u i aktiviraju se kada se korisnik prijavi u vozilo. Tako da ne gubite nepotrebno vreme na podešavanja pre nego što krenete na put. Učitavanje, aktiviranje i sinhronizovanje podešavanja se vrši automatski i bez međukoraka. Obim prilagođavanja zavisi od raznih dodatnih opcija.

Više o funkcionalnosti

Infotainment i usluge

Online uvoz destinacija i ruta

Preko "Online Destination Import" u aplikaciji Volkswagen, možete poslati odredište navigacionom sistemu automobila i na primer, tražiti odgovarajuću stanicu za punjenje duž rute.

Sa ažuriranjem softvera 3.2, ova funkcija u automobilu je proširena i uključuje uvoz ruta.

Planirajte svoje rute i omiljene destinacije unapred i uštedite vreme pristupom ovim informacijama direktno u svom ID-u.

Više o funkcionalnosti

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team