Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Želite sigurno i komforno da koristite aplikacije za pametne telefone u vozilu? App-Connect vam omogućava komforno rukovanje izabranim aplikacijama i sadržajem direktno u vašem Volkswagen vozilu.

Ovako funkcioniše

Vaše aplikacije za pametne telefone se prenose na displej Infotainment sistema i njima se može lako i jasno upravljati u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi dva interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay i Android Auto kompanije Google. Korišćenje je, zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro", kao i za "Ready 2 Discover", sada naročito udobno. Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije.

Kompanija Volkswagen AG vam omogućava da koristite Apple CarPlay i Android Auto, ali je dostupnost obe tehnologije u određenoj zemlji odgovornost kompanija Apple i Google.

Vaše App-Connect mogućnosti povezivanja

Apple CarPlay™

Sa CarPlay kompanije Apple upravljate tokom vožnje izabranim aplikacijama vašeg iPhone telefona. Za vozila pripremljena za VW Connect i We Connect, takođe i bežično. Pritom je korišćenje aplikacija lako, baš kao što ste navikli na iPhone telefonu. Telefon, vesti, muzika - sve na pritisak tastera. I po želji možete da koristite sistem i pomoću glasovnih naredbi. Dodatne informacije dobićete direktno od kompanije Apple.

Više o Apple CarPlay™

Android Auto™

Pomoću Android Auto kompanije Google tokom vožnje bezbedno možete da koristite određene aplikacije sa vašeg pametnog telefona. Za vozila pripremljena za VW Connect i We Connect, takođe i bežično. A sa Google Voice, sve možete da kontrolišete glasovnom komandom. Dodatne informacije dobićete direktno od kompanije Google.

Više o Android Auto™

MirrorLink®

Sa uslugom MirrorLink® više ne morate da se odreknete praktičnih aplikacija i iza upravljača.

Više o MirrorLink

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team