Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

App-Connect. Vaše aplikacije u vašem automobilu.

 

Ovako funkcioniše

Želite sigurno i komforno da koristite aplikacije za pametne telefone u vozilu? Zahvaljujući App-Connect-u, to je lakše nego ikad. On vam omogućava komforno rukovanje izabranim aplikacijama i sadržajem direktno u vašem Volkswagen vozilu. Oni se putem kabla prenose direktno na displej Infotainment sistema, pa se mogu udobno i pregledno koristiti u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi tri interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Korišćenje Apple CarPlay™ i Android Auto™ kompanije Google™ je sada naročito udobno za vozila koja smo pripremili za We Connect, zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro", kao i za "Ready 2 Discover". Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije.

Vaše App-Connect mogućnosti povezivanja

Apple CarPlay™

Sa CarPlay™ kompanije Apple upravljate tokom vožnje izabranim aplikacijama vašeg iPhone telefona. Za vozila pripremljena za We Connect, sada takođe bežično.

Više o Apple CarPlay™

Android Auto™

Pomoću Android Auto™ kompanije Google™ tokom vožnje bezbedno možete da koristite određene aplikacije sa vašeg pametnog telefona. Za vozila pripremljena za We Connect, sada takođe bežično.

Više o Android Auto™

MirrorLink®

Sa uslugom MirrorLink® više ne morate da se odreknete praktičnih aplikacija i iza upravljača.

Više o MirrorLink

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team