Stigli ste na odredište i pre nego što ste krenuli?

Unutrašnjost novog Passata 

Ušli ste u vozilo, vezali ste pojas i skoro ste zaboravili da krenete: u novom Passatu to bi svakako moglo da vam se  dogodi, i to ne samo zbog njegovih opcionih ergoActive sedišta sa funkcijom masaže. Naime, svojom impresivnom unutrašnjošću, prostrano dizajniranim prostorom i svojim fokusom na inovativne tehnologije i elegantan dizajn on postavlja nova merila. Istančani detalji poput vidljivih šavova cockpitu prilagođenom vozaču pružaju luksuznu notu. Raznovrsnije mogućnosti odlaganja kojih je još više, npr. veća jumbo kutija u centralnoj konzoli, pružaju fleksibilan prostor za sve što vam je bitno.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team