Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

IQ. Drive

Na putu ka autonomnoj vožnji.

Uđite, izaberite destinaciju i udobno se smjestite - automobil će sve ostalo da obavi sam. San za budućnost? Naravno. Ovo uskoro postaje stvarnost. Svakodnevno radimo na ovoj viziji. U Volkswagenu IQ.Drive predstavlja inteligentne sisteme asistencije. Za danas i sjutra. Inovativne ideje sa fokusom na komfor i bezbjednost se paralelno razvijaju. Trenutno, naši sistemi asistencije pomažu pri sprečavanju nezgode i svakodnevni život čine lakšim i jednostavnijim. Dakle budućnost je već počela.

Pogledajte film za novu eru mobilnosti!

Da li je vožnja automobilom još uvek zabavna kada automobil misli na sve?

Travel Assist.

Promjena kolovozne trake ka budućnosti

 

Doživite opcioni "Travel Assist" i kako moderne tehnologije čine vožnju jednostavnijom. Asistirana vožnja je prava i komforna. Jednostavno uključite pokazivač pravca i kada je kolovozna traka slobodna "Travel Assist" će preuzeti kontrolu i prestrojiti vozilo u granicama mogućnosti sistema. Sa IQ.Drive sistemom, već sada možete da uživate u budućnosti u mnogim Volkswagen modelima!

Daljinsko parkiranje.

Parkirajte se uz pomoć pametnog telefona.

 

Sada možete komforno da parkirate svoje vozilo sa aplikacijom i IQ.Drive tehnologijom. Opcioni "Park Assist Plus" asistent za parkiranje vozila na parking mjesta bez stresa. U stvari, možete da parkirate vozilo a da pre samog procesa izađete iz njega. Jednostavno pokrenite proces putem aplikacije sa pametnog telefona.

Emergency Assist.

Pomaže prije nego što vam zatreba pomoć.

 

Vaša bezbednost nam je najviši prioritet. Zbog toga smo razvili opcioni "Emergency Assist", vaš lični asistent za hitne medicinske potrebe. Ukoliko sistem identifikuje neaktivnost vozača, bezbjednosna procedura se aktivira. Kočioni trzaji, upozoravajući zvučni i svjetlosni signali upozoravaju vas i vaše putnike. Ukoliko i dalje nema odgovarajuće reakcije vozača vozilo će se zaustaviti u granicama mogućnosti sistema. Sa IQ.Drive sistemom možete da se osjećate sigurno gdje god da vozite.

Adaptive Cruise Control ACC.

Naprijed, kada se saobraćaj sporo kreće.

 

Saobraćajni zastoji nkada nijesu zabavni. Sa opcionim Adaptive Cruise Control ACC, možete da se naslonite i opuštite. U kombinaciji sa DSG automatskim mjenjačem, ACC može da usporava vaše vozilo do zaustavljanja u granicama mogućnosti sistema i ponovo prati vozilo ispred kada se kolona pokrene. Sa IQ.Drive sistemom, jednostavno uživajte u vremenu koje biste inače propustili.

Budućnost IQ.DRIVE sistema

Razvijamo danas ideje sjutrašnjice.

 

IQ.Drive čini tehnološki progres opipljivim na različite načine i u isto vrijeme vam na jedinstven način predstavlja budućnost mobilnosti. Budućnost gde su saobraćajni zastoji i nezgode stvar prošlosti. Za nas današnja asistirana vožnja je jedan korak naprijed ka sjutrašnjoj autonomnoj vožnji.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team