Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi Touareg

Nova SUV generacija. Samouvjereni dizajn novog Touareg-a svedoči o njegovoj jedinstvenosti. Opcioni tehnički dodaci, poput elektro-mehaničkog stabilizatora, IQ. Svjetlo – LED Matrix prednja svjetla i Innovision Cockpit, podižu komfor, iskustvo vožnje i entuzijazam na novi nivo.

Linije opreme. Koji stil vas najviše privlači: cool izgled visoke tehnologije, toplo drvo i koža ili sportski detalji? Iskazaćete svoj stil kroz “Elegance”, “Atmosphere” ili R-line, linije opreme, bez obzira na to koji od njh odaberete.

“Elegance” linija opreme

Luksuzna estetika.

Touareg "Elegance": moderna elegancija u kombinaciji sa vrhunskim dizajnom.

“Atmosphere” linija opreme

Zadovoljstvo za čula.

Touareg "Atmosphere" je beskompromisan kada je riječ o kvalitetu materijala i izuzetnom komforu.

“R-Line” linija opreme

Upadljiva i dinamična pojava.

Novi sportski "Touareg "R-Line" izaziva u pokretu. "R-Line" linija opreme naglašava sportske karakteristike, spoljašnjim i unutrašnjim izgledom.

Dizajn. Touareg postavlja nove granice svojim ekspresivnim i futurističkim dizajnom. Bogatstvo jedinstvenih opcija za dizajn enterijera je jednostavno impresivno.

Spoljašnjost

Otkrijte nove puteve.

Redizajniran stila: moćni prednji dio sa izduženim poklopcem motora, oštre bočne linije, upadljiva zadnja LED svjetla - novi Touareg spaja SUV sa elegancijom i dinamičnošću.

IQ. Light – LED-Matrix prednja svjetla

Na kraju krajeva, niko ne voli "razmetljivce".

Nezaslepljujuće osvetljenje u skoro svakoj situaciji: opcioni IQ. Light - LED Matrix prednja svjetla sa "Dynamic Light Assist" unapređena kontrola dugih svjetala osvetljavaju put jasnije, bez ometanja drugih vozača.

Black Style paket

Ostavite utisak opcionim Black Style dizajn paketom.

Pretvorite vaš Touareg model R-Line u atrakciju: Black Style dizajn paket spoljašnjost vašeg vozila čini još izraženijim.

Panoramski krov
Točkovi
Dekorativni elementi

Nagibni i klizni stakleni krov sa panoramskim krovom pozadi

Opcioni nagibni i klizeći panorama krov sa panorama krovom pozadi stvara impresivan osećaj prostranosti i prijatnog osvetljenja unutrašnjosti vašeg Touareg modela. Svež vazduh, jasan pogled ka nebu i osećaj beskrajne slobode možete iskusiti jednim pritiskom na dugme.

Točkovi koje volite. Dizajn koji motiviše.

Touareg ima točkove koji zadovoljavaju svaki ukus: od dinamičnog sportskog izgleda do modernog i elegantnog - točkovi se savršeno uklapaju sa spoljašnjim izgledom i doprinose nepogrešivoj Touareg pojavi.

Koji ste tip?

Na atmosferu u Touareg modelu snažno utiče paket opreme za enterijer. Izaberite neki od ponuđenih paketa na zahtjev, koji vašem enterijeru daju jedinstvenost i ličnost.

Innovison. Innovision Cockpit je jedna od glavnih karakteristika novog modela Touareg. Širok, zaobljen ekran sa sjajnim prikazom koji nudi jedinstveni pregledni raspored za vozača kao i intuitivan koncept rukavanja.

Innovision kokpit

Rukovanje kontrolnim centrom bez prekidača.

Discover Premium

Uživajte u novoj Infotainment dimenziji.

Opcioni "Discover Premium" navigacioni sistem otvara novu dimenziju: Veliki ekran osjetljiv na dodir veličine 38 cm prikazuje više informacija i ima brojne funkcije.

Digitalni kokpit.

Vidite samo one informacije koje želite.

Opciona Digital Cockpit digitalna instrument tabla prikazuje više informacija, ne samo brzinu, broj obrtaja i nivo potrošnje goriva - možete lično prilagoditi informacije kako vama odgovara. Veliki ekran i inovativne funkcije obezbeđuju veću preglednost nego ikada ranije.

Head-up display

Vaš pogled uvijek na putu pred vama.

Dok su vaše oči fokusirane na drum vi možete vidjeti važne informacije o vozilu pošto opcioni head-up displej projektuje prikaz brzine, kao i informacije o navigaciji i pomoći vozaču, na vjetrobran.

Komfor. Očekuje vas najveći nivo komfora. Zagospodarite drumom u vašem Touareg modelu i uživajte u prijatno prostranom enterijeru, praktičnoj opremi i inovativnoj tehnologiji za izuzetnu svakodnevnu vožnju.

Prostor

Iskusite novi osjećaj prostranosti.

Vama i vašim putnicima će sigurno biti udobno, jer je u novom Touareg modelu luksuzan dizajn propraćen uz izuzetnu funkionalnost. Prostran prtljažnik i njegova električna vrata obezbeđuju fleksibilnost i izuzetan komfor.

Ambijentalno svijetlo

Preplavite enterijer vašom omiljenom bojom.

Kada postane mračno u novom Touareg modelu nastaje prijatna atmosfera, zbog bijelih ili na zahtjev, raznobojnih, ambijentalnih svjetala. Sad 30 boja, uvijek ćete voziti u ambijentu koji u tom trenutku želite.

ergoComfort sjedište

14 položaja za opuštanje.

Obradujte sebe wellness uživanjem dok vozite. Možete se opremiti opcionim ergoComfort sjedištem za vozača i suvozača sa funkcijom masiranja na zahtjev. Brojni programi vam pomažu da se oslobodite bola u leđima. Ostanite u formi, čak i nakon mnogo sati provedenih u vožnji.

Sistem zatvaranja vrata
"Air Care Climatronic“ klima uređaj
Easy Open/Easy Close

Lupanje vratima je tako prošlogodišnje.

Ne možete uvijek bezbjedno zatvoriti vrata vozila na uskim parking mestima. Ne treba vam više snaga uz opcioni "power latching" sistem, jer se vrata automatski privlače i zatvaraju kada želite da ih zatvorite.

Jer svako temperaturu osjeća drugačije.

Koja je vaša idealna temperatura? Vozač i suvozač mogu da postave temperature nezavisno jedan od drugog standardnim "Air Care Climatronic" klima sistemom sa filterom za alergene. Opcioni 4-zonski "Climatronic" takođe uzima u obzir različite potrebe putnika u njihovom prostoru.

Otvara potpuno nove mogućnosti.

Nisu vam slobodne ruke? Opciona "Easy Open" funkcija vam omogućava da otvorite vrata prtljažnika bez spuštanja stvari. A neophodno je samo pritisnuti dugme kako bi se prtljažnik zatvorio, zahvaljujući funkciji "Easy Close".

Sistemi asistencije. Touareg ne prestaje da impresionira kada je riječ o tehnologiji jer poseduje inovativne sisteme asistencije koji su po prvi put ugrađeni u Volkswagen vozila.

Night vision

Omogućava vam da vidite šta se krije u mraku.

Verovatno ste videli night vision sistem u špijunskim filmovima. Sada ga možete imati u svom vozilu.

 

Proaktivni sistem zaštite putnika

Na taj način ste zaštićeni sa svih strana.

Proaktivni sistem zaštite putnika vas može osigurati sa svih strana kako bi zaštitio vas i vaše putnike. Ukoliko sistem identifikuje rizik od sudara, on odmah aktivira mjere zaštite, uključujuči zatezanje sigurnosnog pojasa, pomeranje sjedišta u uspravnu poziciju i zatvaranje prozora i panoramskog krova.  

"Zastoj" asistencija
Adaptivni tempomat "ACC"
Park Assist
"Raskrsnice" asistencija

Asistencija u kreni-stani saobraćaju.

Opcioni Traffic Jam Assist smanjuje pritisak sa vozača u stani-kreni saobraćaju, pomažući mu da izbjegne nesreće prilikom saobraćaja koji se kreće polako.

Najbolje vozite.... na daljinu.

Opciona Adaptive Cruise Control ACC sa intuitivnom kontrolom krstarenja je jedan od do sada najkorisnijih sistema pomoći vozaču. Jednostavno odredite maksimalnu brzinu a sistem vam pomaže da do nje dođete a da je ne prekoračite, u granicama mogućnosti sistema. Takođe, najmanja razdaljina se automatski održava između vas i vozila ispred vas, u granicama mogućnosti sistema

Parkiranje sa finesama.

Park Assist vas elegantno navodi na vaše parking mjesto. Sve što treba da uradite je da kontrolišete brzinu, kvačilo i kočnicu, dok se sistem brine o ostalom, u granicama mogućnosti sistema.

Zato što ne možete da vidite šta je iza ugla.

Slepi izlazi i raskrsnice sa slabom vidljivošću primoravaju vozača da pažljivo osmotre situaciju. Opcioni Intersection Assist koristi tehnologiju radara kako bi pomogao, takoreći, da se pogleda iza ugla, u granicama mogućnosti sistema. Sistem, dakle, pomaže pri ranijem uočavanju vozila ili pješaka.

Iskustvo u vožnji. Nove tehnologije pružaju Touarg modelu izuzetne vozačke karakteristike, bilo da uzivate u sportskoj vožnji ili ste više raspoloženi za off-road vožnju.

Elektro-mehanička aktivna stabilizacija

Da li uživate u ulasku u krivine na sportski način? Opcioni elektro-mehanički stabilizator smanjuje potrebu za malim pokretima volana i tendenciju za podupravljanjem. Rezultat? Zadivljuće dinamične vozne karakteristike.

Upravljanje svim točkovima
Vazdušna suspenzija
Offroad paket

Veća stabilnost i lakše upravljanje, zahvaljujući upravljanju svim točkovima.

Manji krug okretanja je moguć kada se prednjim i zadnjim točkovima podjednako upravlja. Na zahtjev, sada možete koristiti ovu tehniku, koja omogućava lako upravljanje i stabilnost upravljanja.

Uvijek na maksimumu.

Kako biste izbegli neudobnu vožnju, Touareg možete opremiti vazdušnom suspenzijom, na zahtjev. Ona adaptira visinu na svakom terenu.

Osvojite izazovne terene.

Touareg je opremljen za teške i izazovne off-road terene sa opcionim Offroad paketom: od odbojnika za kamenje do proširenog izbora tipa vožnje, kako bi se nosio sa različitim terenima sa lakoćom.

Infotainment. Savršeno ste umreženi u novom Touareg modelu. Uživajte u zabavi baš onako kako želite – sa izvanrednim zvukom, na zahtjev. Jednostavno pokretima upravljajte radiom, navigacijom i funkcijama vozila.

Uvijek "On"
Navigacija
Car-Net
Mobilni telefon
DYNAUDIO
App-Connect

Uvijek na mreži.

Uvijek ste online u Touarg modelu. Trajna eSIM kartica garantuje pristup internetu - a samim tim i svijetu Car-Net mobilnih online usluga - osiguravajući vam da ostanete u toku i uživate u non-stop zabavi.

Navigacija može biti jednostavna.

Standardni "Discover Pro" navigacioni sistem sa svojim velikim ekranom osetljivim na dodir ispunjava vaše želje. Touareg opciono nudi i "Discover Premium", koji uz Digital Cockpit, nudi zaobljeni ekran okrenut ka vozaču i novi intuitivni operativni koncept koji potpuno digitalizuje kokpit.

Povezan Car-Net svijet vam je dostupan.

Online mobilne usluge će vam uskoro biti dostupne u vozilu, popout vašeg pametnog telefona u svakodnevnom životu. Digitalna konekcija poboljšava navigaciju i komunikaciju, pomažući vam da uštedite vrijeme obezbjeđujući vam najnovije informacije a takođe vam nudi i pomoć ukoliko vam je neophodna.

Olakšana komunikacija.

Pozdravite se sa zamršenim kablovima. Opcioni "Business" interfejs za mobilni telefon pruža odličan prijem i opciju za induktivno punjenje vašeg pametnog telefona.

Otkrijte svijet zvuka.

Najkvalitetniji zvuk u Touareg modelu. Ali takođe i duboki tonovi basa. Na zahtjev, možete uživati u fantastičnom 7.1 Dolby-Surround DYNAUDIO sistemu, sa 14 zvučnika precizno prilagođenih akustici u vozilu.

Za Touareg model postoje i aplikacije.

Sada možete povezati vaš pametni telefon na Infotainment sistem zahvaljujući App-Connect aplikaciji a samim tim i koristiti brojne aplikacije u toku vožnje. Volkswagen Media Control vam omogućava da putnici odaberu kanal koristeći svoj mobilni telefon.

Vaš sljedeći korak.