Paket Offroad

Dobro izgleda i na zahtevnom terenu

Sa opcionim paketom Offroad proširićete kvalitete novog Touarega na terenu. Uz sedam serijskih profila vožnje na raspolaganju vam dodatno stoje i profili za vožnju po šljunku i pesku kako biste postavke motora i menjača prilagodili uslovima vožnje. Novi Touareg sa paketom Offroad odlikuju i sledeći detalji:

  • Hladnjak, akumulator, podvozje i prtljažnik za gorivo imaju jaču zaštitu.
  • Za veći domet rezervoar za gorivo ima volumen od 90 litara.
  • Na raspolaganju su dve ušice za vuču kako biste tokom vožnje zahtevnim terenima mogli da montirate jednu spreda, a drugu pozadi.
  • Serijski pogon na sve točkove 4MOTION pomera svaki točak zasebno.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Touareg

Novi Touareg

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team