Linije opreme

Individualnost u odelu po meri

Touareg oduševljava bogatom serijskom opremom. 

R-Line

Ako se odlučite za liniju opreme "R-Line", svom Touaregu ćete dati izraženiji sportski karakter, između ostaloga sa 19" točkovima od lakog metala "Coventry", branicima u stilu "R", papučicama od četkanog plemenitog čelika i letvicama u pragovima sa logotipom "R-Line". A za još bolji doživljaj u vožnji grejani multifunkcionalni upravljač od kože dolazi sa ručicama za menjanje stepena prenosa.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Touareg

Novi Touareg

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team