Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Modularna E-platforma (MEB)

Jedan modul. Puno modela.

Bilo da je reč o gradskom automobilu, SUV-u ili prostranom modelu sa 7-sedišta, Modularni E-Drive sistem - skraćeno MEB - nudi vam sve što možete očekivati od električne mobilnosti budućnosti. Zato što je ova novo razvijena platforma vozila specijalno dizajnirana za električne automobile. Istaknuto u vezi sa tim: Sa MEB-om, mogućnosti nove tehnologije mogu se optimalno iskoristiti. Bićete zadovoljni jer za vas to znači više prostora, varijabilnosti, dometa, udobnosti i dinamike. Ili samo novi način mobilnosti.

Više prostora za razvoj.

Volkswagen je dugo razmišljao o elektromobilnosti. Uostalom, nije mu potreban motor sa unutrašnjim sagorevanjem ili menjač sa tunelom za prenos ili rezervoar i izduvn sistem. Prava sreća za vas kao i za naše inženjere i dizajnere. Rezultat: međuosovinski razmak postaje veći, osovine su kraće a mali električni motori sede direktno na osovinama. Ne samo da izgleda dinamično, već je i savršena baza za sva vozila od kompaktnih do kombija. To vam daje potpuno novi osećaj prostranosti i više prostora za vas, vaše putnike i vaš prtljag.

Energija i sistem.

Srce ID. Porodice je sistem za brzo punjenje baterija, koji je integrisan u podu vozila u kompaktnom i zaštićenom prostoru. Time se pomera težište i daje bolja raspodela težine, tako da možete uživati u posebno uravnoteženoj i dinamičnoj vožnji. Pored toga, baterija se može prilagoditi. Na primer, ako mnogo putujete po gradu, mala baterija je sve što vam je potrebno. To čini automobil još jeftinijim. Da li vam je potrebno puno energije za velike udaljenosti, samo uzmite vozilo sa većom baterijom.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team