Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Der ID.R Challenge AcceptID

Ostavlja utisak.
Bez tragova.

Volkswagen ID.R predstavlja beskompromisni potencijal performansi pionirske elektromobilnosti. Već u 2018. godini, trkački automobil bez emisija bio je u stanju da ispuni ovaj visoki standard na legendarnoj planinskoj trci Pikes Peak International Hill Climb sa novim rekordnim vremenom.

Ali to nije sve. Sada je i najbolje električno vreme poboljšano na najzahtjevnijoj trkačkoj stazi na svetu: 20,8 km Nurburgring Nordschleife. Sa vremenom od samo 6: 05.336 minuta, vozač Volkswagena Romain Dumas oborio je stari rekord Petera Dumbrecka za 40.56 sekundi.

Ovakvi uspesi su za nas najlepši dokaz da možete ostaviti utisak bez ostavljanja traga. #challengeacceptID

Protiv sata. Za budućnost.

Najvažnija uloga ID.R-a nije da obori jedan rekord za drugim na najtežim stazama na svetu. Najveći izazov leži u njegovoj ulozi kao uzoru automobila za čitavu generaciju električnih vozila.

Ispred konkurencije i ispred svog vremena.

Ako želite da oborite rekorde, ne treba vam samo brzi automobil. Potrebne su vam ideje koje krše konvencije. Iznova i iznova. Za veoma dinamično polje elektromobilnosti ne radi se samo o brzini na putu, već i u smislu razvoja. Zato svaki kilometar koji ID.R pređe takođe služi svakom drugom ID modelu. Porodici.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team