Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Vizija električne mobilnosti.

Konceptualna studija ID. VIZZION je, kao što joj i samo ime govori, naša vizija električnog automobila budućnosti: limuzina iz najvišeg segmenta vozila sa progresivnim dizajnom, inteligentnim konceptom unutrašnjosti i revolucionarnom tehnologijom. Elektromotori na prednjoj i zadnjoj osovini omogućavaju sistem pogona na sve točkove sa posebno dinamičnim ubrzanjem. Velik domet do 665 kilometara obezbeđuje snažna litij-ionska baterija koja je integrisana u pod vozila.

Konceptualna studija ID. VIZZION je, kao što joj i samo ime govori, naša vizija električnog automobila budućnosti: limuzina iz najvišeg segmenta vozila sa progresivnim dizajnom, inteligentnim konceptom unutrašnjosti i revolucionarnom tehnologijom. Elektromotori na prednjoj i zadnjoj osovini omogućavaju sistem pogona na sve točkove sa posebno dinamičnim ubrzanjem. Velik domet do 665 kilometara obezbeđuje snažna litij-ionska baterija koja je integrisana u pod vozila.

Kod modela ID. VIZZION u središtu pažnje se nalazite vi. To ćete na primer primetiti već tokom ulaska u vozilo jer će vas ono identifikovati pomoću prepoznavanja lica i otvoriti vam vrata. Istovremeno pulsiraju LED svetlosne trake koje okružuju vozilo. U unutrašnjosti ćete se osećati kao da sedite u luksuznom loungeu i uživati u udobnosti ergonomskih sedišta. Bočni prozori i stakleni panoramski krov po želji mogu da se zatamne. 

ID. Vizzion automatizovanu vožnju čini stvarnošću. Automobil može postati vozač zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji. Tokom vožnje možete da radite šta želite: fascinantna multimedijska zabava, fokusiran rad ili samo opuštanje. Unutrašnje osvetljenje i temperatura se automatski prilagođavaju vašim željama. Pored toga, postoje i druge inovacije koje koriste ne samo vama, već i ostalim učesnicima u saobraćaju. ID. Vizzion misli na sve.

Revolucionarna tehnologija.

Navodeća projekcija

ID. Vizzion ne misli samo na vas, već i na ostale učesnike u saobraćaju. Njegova HD matrix svetla mogu projektovati virtuelnu zebru za prelazak ulice sa svojih 8000 LED-ova koji se mogu kontrolisati pojedinačno.

Virtuelna realnost.

AR interfejs.

ID. Vizzion je jedan od prvih električnih automobila na svetu koji vam predstavio izgled 2030. godine. Tada više neće biti upravljača. Nije vam ni potreban jer ćete intuitivno sve kontrolisati pomoću pokreta i gestovima kao i glasovnim komandama. Kontrole su virtuelne. Sve možete videti sa naočarima mešovite stvarnosti. Zvuči kao naučna fantastika. Ali ubrzo postaje stvarnost.

Svemirski brod

Unutrašnjost.

Vrata koja se otvaraju suprotno kod modela ID-a. Vizzion pružaju ugodan pristup novorazvijenoj unutrašnjosti. Koncept "Otvorenog prostora". Sedite na jedno od ergonomskih sedišta, zatamnite prozore ako je potrebno, aktivirajte smanjenje buke i iskoristite vreme za rad ili opuštanje.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team