Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Crozz. Spreman, kada i vi.

ID. Crozz. Spreman, kada i vi.

Kada biste mogli iznova da izmislite mobilnost, kako bi ona izgledala? Imamo viziju koja je elektrifikovala svakodnevicu. Električni automobil koji vaš život čini boljim. Toliko inteligentan da vas razume. Baš svaku reč. I tako umrežen da vam je bliži nego ijedno vozilo pre njega. Zahvaljujući tehnologiji koja vas vodi dalje. Koja vam daje nove slobode. I koja vas nadahnjuje za otkrivanje novog.

Naša je ideja električni automobil za sve. A budući da je svaki čovek drugačiji i da svako od nas traži nešto drugo, stvorili smo vozilo koje odgovara baš svima. Toliko je lično da će vam savršeno odgovarati. Ili vašoj porodici. Ili vašem radnom mestu. To je, na primer, naše konceptualno vozilo ID. Crozz. On kao savremeni crossover objedinjuje prednosti SUV-a sa elegancijom coupéa. Prilično praktično. Naime, on je kod kuće kako u gradu tako i u prirodi. Baš poput vas. I on vam omogućava puno toga. Sasvim jednostavno. I sasvim električno.

Start Video

Prototip modela ID. Crozz marke Volkswagen oličenje je električne mobilnosti budućnosti. On pršti od inovacija koje vam omogućavaju da dinamično i nečujno klizite krivudavim putevima. U jednom trenutku u budućnosti vaše vozilo će po želji moći da vas voziti automatizovano - pri čemu ćete vi jednostavno moći da uživate u pogledu. I još jedna stvar: sa ovim digitalno umreženim automobilom čak možete da vodite konverzaciju. I zato pozdravite svoju slobodu.

Više prostora za ideje.

Prostorno čudo

D. Crozz razvijen je kako bi vam pružio viši stepen slobode i prostranosti. Pri tome smo postupali vrlo pažljivo i izostavili sve što nije važno. Na primer B stub. Zadnja sedišta i središnja konzola takođe se sa lakoćom mogu pomerati. Tako ćete imati više prostora za sve ono što vam je važno. 

Sloboda, gde god pođete.

Pogon na sve točkove

ID. Crozz vodi vas dalje. A sa svojim električnim pogonom na sve točkove možete da stignete na gotovo svako odredište. Uskoro će, zahvaljujući novim tehnologijama, biti moguć domet do 500 kilometara sa samo jednim punjenjem baterije. Zato ostavite svoju svakodnevicu iza sebe i krenite na put. Bez obzira na to da li sami ili u društvu ljudi koji su vam važni. Izražen sportski karakter. I bez lokalnih emisija štetnih materija.

Više vremena za vas.

Autonomna vožnja

Voziti ili biti vožen. U modelu ID. Crozz vi birate. Dodir na upravljaču dovoljan je kako bi ID. Pilot preuzeo upravljanje vozilom. Ili ćete mu to jednostavno reći pomoću upravljanja glasovnim komandama. Pored toga upravljač se u autonomnom modu vožnje uvlači. Tako ćete imati još više slobodnog prostora za one zaista važne stvari. Kao što je, na primer, pejzaž. Ili dobra knjiga. Iako su to želje koje će tek jednog dana biti moguće, one već sada zvuče dobro.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team