Snaga dolazi iznutra

T-Roc

Unutrašnjost modela T-Roc dočekaće vas kvalitetnom opremom. Meka instrumentna tabla sa ukrasnim šavom poboljšava kvalitetnu haptiku digitalizovanog kokpita. Klasični dugmići ustupili su mesto modernim površinama osetljivima na dodir - takođe i na sportskom multifunkcionalnom upravljaču, serijski dostupnom za liniju opreme R-Line. Uz nove detalje u unutrašnjosti tu su i sedišta: npr. za liniju opreme Style sa kvalitetnim i vizuelno atraktivnim presvlakama od materijala Artvelours. Ako želite još veću udobnost, odaberite novooblikovana sedišta od kože sa električnim podešavanjem u 14 položaja i grejanjem sedišta.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team