Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi oblik identiteta

Svojim oštrijim dizajnom spoljašnjosti, novim nivoom kvaliteta i dizajna u unutrašnjosti i poboljšanim tehničkim detaljima novi T-Roc pokazuje samouverenost i naglašava svoju snažnu ličnost.

Snaga dolazi iznutra

Saznajte više

Snažan karakter sa novim činiocima

Saznajte više

Vaš korisni pratilac na putovanjima

Saznajte više

Dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosti

Dizajn svetala

Izgled samouverenosti

Novi T-Roc oduševljava svojim novim dizajnom svetala od prednjeg do zadnjeg dela vozila: već izdaleka primetićete karakteristična LED glavna svetla za dnevnu vožnju i moderna, zatamnjena zadnja svetla. Opciono osvetljena zaštitna rešetka hladnjaka daje poseban izgled markantnom prednjem delu vozila. Još dva istaknuta detalja: ambijentalno osvetljenje spreda u unutrašnjosti vozila i projekcija logotipa sa SUV potpisom koja efektno osvetljava ulazni prostor pri otvaranju prednjih vrata. Za moderan zadnji deo vozila pobrinuće se tamnocrvena zadnja svetla opciono sa dinamičnim pokazivačima pravca, čija animirana svetlosna traka pokazuje smer. 

ergoActive sedište

Najbolje mesto rezervisano je za vas

Smestite se i uživajte u vožnji na opcionom ergoActive sedištu koje možete jednostavno da prilagodite svojoj figuri. Time će se vaša leđa rasteretiti, a vi ćete osetiti visok nivo udobnosti sedišta i moći ćete da se opustite. Od linije T-Roc Style ergoActive sedište opremljeno je presvlakom Artvelours i električnom lumbalnom podrškom sa funkcijom masaže. Tako će i vožnja na posao postati pravi wellness izlet. Osim toga, ergoActive sedište nudi vam:

  • integrisano grejanje sedišta

  • podesiv produžetak površine za sedenje

Multifunkcionalni upravljač

Ovde se sve vrti oko vas

Uz pomoć multifunkcionalnog upravljača nećete samo upravljati novim modelom T-Roc nego i radio uređajem, media playerom, aktivacijom govornih komandi, telefonom kao i prikazom kombinovanog instrumenta Digital Cockpit. Upravljač je u modelima T-Roc Life i Style po želji grejan, a svojom elegantnom kožnom presvlakom stvoriće ekskluzivan ambijent. A ako se odlučite za T-Roc R-Line, očekuje vas opciono grejan sportsk multifunkcionani upravljač sa sa dodirnom funkcijom.

Climatronic sa rukovanjem na dodir

Reaguje na vas

Za potpuno ugodnu klimu u novom modelu T-Roc pobrinuće se opciono klima-uređaj "Air Care Climatronic". Upravljački elementi i prikazi sada su digitalizovani, a njima možete da upravljate dodirom prsta preko ekrana osetljivog na dodir - što rukovanje čini izrazito intuitivnim, a kokpitu daje posebno moderan izgled. Za jednostavno i komforno rukovanje tokom vožnje istovremeno će se pobrinuti funkcijske vodeće linije. Tako će savršena temperatura uvek biti dostupna uz samo jedan dodir.

Povezivanje i infotainment

Digital Cockpit

Najvažnije u vidnom polju

Serijski Digital Cockpit u novom modelu T-Roc objedinjuje sve informacije koje su vam važne na ekranu u boji veličine 20,3 cm (8") sa atraktivnim grafičkim prikazima. Tako ćete tokom vožnje moći komotno da pristupite audio funkciji, telefonu ili sistemima podrške na kombinovanom instrumentu kojim možete rukovati preko multifunkcionalnog upravljača. Svoj T-Roc možete opciono da opremite i sistemom Digital Cockpit Pro². Svojim ekranom visoke rezolucije veličine 26,04 cm (10,25") pruža vam brojne mogućnosti za individualnu konfiguraciju i dodatne prikaze, na primer prikaz navigacione mape neposredno iza upravljača.

Radio uređaj i navigacija

Revolucionarni u pogledu zvuka

Volite da slušate muziku tokom vožnje? I želite da znate šta se događa u svetu i kada ste na putu? Revolucionarni infotainment deo je ponude u novom modelu T-Roc. Koji ćete odabrati?

Više o radiouređaju i navigaciji

BeatsAudio™ sound sistem

Ovaj zvuk neće ostati neprimećen

Volite da pojačate do daske? Sa opcionim zvučnim sistemom marke Beats by Dre snage 300 W stvorićete u svom vozilu pravi doživljaj zvuka koji možete da vidite i osetite. Šest međusobno usklađenih vrhunskih zvučnika pobrinuće se za izvanredan zvuk na svakom mestu za sedenje, a dodatni subwoofer će slati svoje izrazito niske basove direktno u vaše telo. Upravljanje se vrši putem infotainment sistema³ koji će vas već pri ulasku u vozilo pozdraviti na ekranu Beats by Dre.

Povezivanje

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivanja marke Volkswagen omogućava vam veću udobnost, bezbednost i zabavu. Veza vašeg T-Roca sa internetom i pametnim telefonom dovešće vas opuštenije do odredišta - vi samo morate da vozite.

Više o povezivanju

Stvorite svoju sliku novog modela T-Roc

Tehnologija i sistemi podrške

IQ.LIGHT

Još jedan istaknuti detalj: inteligentno svetlo

Nije bitno da li putujete tokom dana, noću ili lošem vremenu: IQ.LIGHT - matrix LED glavna svetla opciono su dostupna od linije T-Roc Style pobrinuće se za bolju vidljivost. Dok će "Dynamic Light Assist" pomoći u osvetljavanju krivudavih deonica uz predviđanje situacija u saobraćaju i neće zaslepljivati saobraćaj iz suprotnog smera ni prilikom aktiviranih dugih svetala⁴, pojedinačni LED segmenti vrhunskog svetlosnog sistema pobrinuće se za bolju raspodelu svetla tako što će se ciljano uključiti ili isključiti zavisno od situacije u vožnji. Time se neće povećati samo vaša bezbednost nego i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Front Assist

Trenutak straha? To vaš T-Roc neće doživeti.

Serijska podrška kočenju u nuždi "Front Assist" sa sistemom prepoznavanja pešaka može da vas upozori na kritične situacije zbog pešaka i drugih vozila a u hitnim slučajevima čak i automatski zakoči⁴.

Automatska regulacija razmaka ACC

Gust saobraćaj? Bez stresa.

Automatska regulacija razmaka ACC pomaže vam u održavanju prethodno podešene najveće brzine⁵ i razdaljine od vozila ispred⁶. Tako u slučaju zastoja vaš novi T-Roc može automatski da koči i ponovno krene (uz opciono automatski menjač DSG). ACC se u kombinaciji sa opcionim navigacionim sistemom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i podrškom za vožnju u krivinama.

Lane Assist

Vaš T-Roc ostaje veran svojoj kolovoznoj traci

Tokom monotonih vožnji ipak može doći do nepredviđenih opasnih situacija. Ovde nastupa "Lane Assist": na brzini većoj od 60 km/h može da prepozna da li vozilo spontano napušta svoju kolovoznu traku¹ i korektivnom podrškom upravljača vratiti pažnju vozača na događanja u saobraćaju⁶.

Park Assist

Jednostavno parkiranje

Novi T-Roc sa opcionom podrškom upravljanja pri parkiranju "Park Assist"⁷ neće vam u prolasku samo reći da li je parkirno mesto dovoljno veliko - nego će i samostalno da parkira umesto vas⁴ ⁸. Vi samo upravljate papučicom kvačila, gasa i kočnice. Ostalo će vaš automobil.

  • Senzori registruju prikladna parking mesta (do maks. 40 km/h). 
  • Za ulazak u bočna parking mesta potrebna je barem dužina vozila plus 80 cm razmaka za manevrisanje, dok je za izlazak iz bočnih parkirng mesta potrebno bar 25 cm ispred i iza vozila.

  • Za upravna parking mesta mora da postoji razmak od minimalno 35 cm sa obe strane.

Sistem proaktivne zaštite putnika

Spreman u slučaju nužde

Opciono dostupan sistem proaktivne zaštite putnika pazi na vas. On može unapred da prepozna opasne situacije sa potencijalom za sudar i zavisno od situacije automatski preduzme pojedinačne preventivne mere ili nekoliko njih.⁴

  • Prozori i  pokretni krov zatvaraju se skoro do kraja kako bi se optimizovalo delovanje vazdušnih jastuka,

  • prednji sigurnosni pojasevi brzo se zatežu kako bi fiksirali vozača i suvozača,

  • a uređaj za svetlosno upozorenje aktivira se nakon/tokom kritične situacije (npr. tokom zanošenja)

Easy Open & Close

Svakodnevni pomoćnik za jednostavan utovar

Opet su vam ruke pune prtljaga? Od sada ćete prtljažnik novog T-Roca moći jednostavno da otvarate i zatvarate pokretom noge. Sa opcionim paketom "Easy Open & Close" sistem "Keyless Access" prepoznaće ključ vozila u vašem džepu. Dovoljan je pokret ispod zadnjeg dela vozila da se električni poklopac prtljažnika automatski otvori odnosno zatvori. Potpuno je jasno: inovativne tehnologije olakšavaju brojne situacije u svakodnevici.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team