Fleksibilni na putevima.

Svejedno da li se radi o torbama punim namirnica iz kupovine ili koferu za velika putovanja - zadnja sjedišta i prtljažni prostor nude dovoljno prostora za skladištenje i visok nivo fleksibilnosti. Pokretno zadnje sjedište prilagođava se vašim potrebama. Bez obzira da li ga pomjerate naprijed kako bi dobijeni prostor iskoristili za vaš prtljag ili kese, ili od njega pravite ravnu površinu za skladištenje, ili ga asimetrično preklapate. To je na vama. Dodatan komfor stvara prostor za noge, koji visokim ljudima olakšava vožnju. Zahvaljujući prostornom konceptu u zadnjem dijelu auta omogućena vam je udobna i kvalitetna vožnja. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team