Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
T-Cross

Novi T-Cross.

Fleksibilni SUV se prilagođava vašim željama.

Novi T-Cross je potpuni allarounder: nije impresivan samo njegov markantni i dinamčni dizajn, već i njegova fleksibilnost. Svojim širokim spektrom dizajnerskih mogućnosti daje Vam dodatnu slobodu, te možete da birate između sponatnih akcija, dužih putovanja ili raznovrsnih svakodnevnih aktivnosti.

 

T-Cross

Na svaki način, poseban.

Budi inspirisan automobilom koji se ne uklapa u bilo koji kalup i koji je poseban u svakom pogledu. Baš kao i ti.

I posebnost može da bude svakodnevnica. Opremljen mnogobrojnim talentima: Novi T-Cross je funkcionalan i prilagodljiv. Savršen spoj varijabilnosti i kompaktnosti kog odlikuju krosover dizajn, široki spektar dizajnerskih mogućnosti i visok nivo prilagodljivosti svakodnevnom životu. Ukratko: spreman je za gotovo svaku vrstu avanture.

Spoljašnjost

Snažna pojava sa kompaktnim krosover dizajnom.

Novi T-Cross spaja urbanost sa funkcionalnim dizajnom: dugačka hauba sa širokim saćem hladnjaka daje markantnost njegovoj pojavi. Njegova pregnantna karoserija mu dozvoljava da svuda održava dobru liniju: u gradu, u svakodnevnici i na terenu.

Unutrašnjost
Osvetljenje
Točkovi
Unutrašnjost

Individualan poput Vašeg ukusa.

Ono po čemu se enterijer najviše ističe jeste osvetljenje, visoko kvalitetan materijal kojim su sjedišta presvučena i tri različita dizajnerska paketa. Unutrašnjost ne pruža samo komfor na visokom nivou, nego je i moguće individualno je oblikovati.

 

Osvetljenje

Prosvetljujući argumenti. Već na prvi pogled.

Novi T-Cross ima harizme na pretek: Sa standardnim LED dnevnim svjetlima i halogenim farovima City-SUV se predstavlja u savršenom svijetlu. Model Style je opremljen i sa LED farovima

 

Točkovi

Rade za vas: izbor točkova za T-Cross

Od Vas zavisi koji će točkovi Vašem T-Cross-u najbolje stajati. Jer sa širokom ponudom točkova* očekuje vas agonija izbora. Izbor od 16-inčnih do 18-inčnih točkova od lakog metala daće vašem T-Cross-u lični dodir, kao recimo 18-inčni točkovi "Nevada" od lakog metala sa crnom i sjajnom površinom.

 

*Naša vozila standardno su opremljena letnjim gumama.

 

Poznate boje. Sa opcionim dizajnerskim paketom „Energetic Orange“ učinićete da novi T-Cross izgleda još upadljivije. A to je upravo ono što treba svima koji drže do individualnosti i karaktera. Samo hrabro! Na kraju krajeva, postoji već mnogo ljudi koje nose talasi mase.

Dizajn paket "Energetic Orange"

Oblikujte svoj enterijer po vašem ukusu.

Opcioni dizajnerski paket "Energetic Orange" definitivno skreće pažnju na sebe. Sa uspelim miksom intenzivnih naradžaste i sive krećete u ofanzivu i Vaš T-Cross postaje pravi trendseter.

Dizajn paket "Black"

Vi određujete individualni izgled Vašeg enterijera.

Volite jednostavne boje i sportski stil? Onda je za vas savršen opcioni dizajnerski paket "Schwarz".  Sa akcentom na enterijeru, kao što je sjajno crni  i sivi dekor, svaka vožnja Vašim T-Crossom ostavlja trajan utisak.

 

Dizajn paket "Bambus Garden"

Enterijer po vašem ukusu? Izvolite.

Ispravan miks boja pravi razliku: dajte enterijeru vašeg T-Cross-a akcente boja po Vašoj želji. Sa sjedištem u centralnoj sekciji i unutrašnjim stranama u tirkiznoj, naradžastoj i platinasto sivoj kao i galantnom dizajnerskom dekoru u crnoj i sivoj boji, unutrašnjost Vašeg T-Cross-a neminovno će skretati pažnju ka sebi.

Prilagođava se onima koji ne žele da se prilagode. Svako zahtjeva nešto drugo. Od sebe, ali i od auta koji ga/je prati tokom čitavog života. Linije sa različitim dizajnerskim, funkcionalnim i komfornim težištima nude ti mogućnost da oblikuješ T-Cross po svojim željama.

Style

Komfor koji je vidljiv i koji se osjeća.

Novi T-Cross iz linije Style nudi visok nivo komfora i mnoge standardne karakteristike, kao što su na primjer LED farovi, pomoć kod parkiranje, sportska, udobnna sedišta i markantne 17-inčne točkove od lakog metala.

 

 

Life

Uskočite i osjetite se dobro.

U liniji Life odmah ćete se osjetiti dobro: hajlajtovi poput klime, prtljažnog prostora, višenamenskog volana i višenamenskog displeja "Plus" čine svaku vožnju prijatnim iskustvom.

Spontanost je uvek dobar plan. Život krije mnogo iznenađenja. Dobro da je tako, jer novi T-Cross je tu da isprati svaku spontanu ideju. Sa svojim preklopnim suvozačevim sedištem, pokretnim zadnjim sedištem i prtljagom zapremine do 455 litara, dovoljno je fleksibilan da se nosi sa svim iznenađenjima koja nismo očekivali.

Zadnja sedišta
Prednja sedišta
Prostor
Active Info Display
Zadnja sedišta

Budite fleksibilni i na putevima.

T-Cross je pokazao visok nivo prilagodljivosti zahvaljujući  pokretnom i deljivom zadnjem sedištu i povećanom prostoru za noge. U praksi to znači više prostora za Vas i Vaše saputnike, kao i više prtljažnog prostora za sve.

Prednja sedišta

Komfor, kakav volite.

Ostanite u svojim sedištima: opciona lumbalna podrška čuva Vaša leđa tokom dugih vožnji, a preklopno suvozačevo sedište Vašeg T-Crossa praktično je na jednostavan način: pruža dodatni prtljažni prostor za torbe i putničke kofere.

Prostor

Više prostora za vašu fleksibilnost.

Želite više slobodnog prostora. Možete da ga dobijete: T-Cross sa svojom svestranom unutrašnjošću i velikom prtljažnom zapreminom nudi dosta prostora za putnike, prtljag i spontane aktivnosti.

 

Active Info Display

Vidite informacije koje hoćete da vidite.

Prošlost je analogna. Zamenite klasične okrugle instrumente sa displejom visoke rezolucije. Inovativni i moderni Activ Info displej daje vam informacije koje prevazilaze informacije kao što su brzina i količina goriva.

 

Emocionalnost u visokoj rezoluciji. Odlučite sami šta želite da vidite: Active Info displej od 26 cm-a (10,25 inči) obezbeđuje Vam informacije koje su Vam najbitnije. I ostala multimedijalna oprema Vašeg T-Cross-a zajedno sa opremom za umrežavanje daje Vam osim korisnih tehnologije pre vega osećaj da sedite u pravom autu.

Radio i Navigacija

Zabava i navigacija na visokom nivou.

Radio i pouzdana navigacija nešto su bez čega ne možete? Dobro je da je tako, jer će Vas radio i navigacioni sistem u T-Cross-u razmaziti svojim ekranom u boji osetljivim na dodir, svojim zvučnicima i mnogobrojnim mogućnostima za povezivanje uređanja. Impresioniraće Vas navigacioni sistem "Discover Media" svojim velikim displejom od 20,3 cm-a (8 inči) i svojim intuitivnim načinom navigacije, koji možete proširiti informacijama iz realnog vremena pomoću korisnih Car-Net onlajn servisa.

Umreženost
Telefon
Muzika
Umreženost

Umreženi sa svime što vam je važno.

Uz Vaš smartfon uvek ste onlajn. Zašto ne biste bili i u Vašem T-Cross-u? "Guide & Inform" od Car-Net-a čini da Vaša svakodnevnica izgleda za nijansu jednostavnije i opuštenije vas dovodi do cilja. Uskoro će Vam informacije iz realnog vremena i praktične funkcije postati neizostavne. A uz aplikaciju Volkswagen Connect u svakom trenutku će Vam biti dostupne sve važne informacije u vezi sa Vašim T-Cross-om.

Telefon

Olakšava Vam komunikaciju.

Više snage za mobilni telefon, tablet i MP3-plejer. Komotno uključite svoje uređaje preko integrisanog USB interfejsa. Mobilne telefone sa Q1 standardom možete lako napuniti. Samo položite mobilni telefon u gornji fah - preko induktivnog punjenja vrlo brzo će biti pun.

 

Muzika

U raju zvuka: sa Beats i Apple Music.

Uživajte u omiljenoj muzici sa Apple Music u novom T-Cross-u: imate striming opciju za više od 45 miliona pesama. Apple Music Vam je dostupan do 6 meseci besplatno* - offline i online. Na to sve dodajte još snažan "beats" zvučni sistem. Savršen zvuk nije Vaša briga.

 

Ističite se u masi, ali ne napuštajte Vašu traku. Sistemi asistenata pri vožnji u Vašem T-Cross-u doprinose većem komforu i mogu Vam pomoći da savladate kritične situacije ili da ih čak izbegnete. Iako ovu tehnologiju nećete uvek primetiti, dobar je osećaj kada znate da ona postoji.

Bezbednost
Vožnja
Parkiranje
Bezbednost

Njegovih 5 zvezdica znak su pouzdanosti.

 

Kod Euro NCAP testa vozila se ispituju na teži način: kreš testovima, ali i mnogim drugim ispitivanjima koji proveravaju aktivnu i pasivnu sigurnost. Smiruje činjenica da je T-Cross dobio 5 zvezdica i time najvišu ocenu*. Time spada u najsigurniji auto svoje klase.

 

*Izvor: Euro NCAP, više informacija na https://www.euroncap.com/

 

Vožnja

Nemojte da se svađate oko toga ko sme da ga vozi.

Biće Vam zadovoljstvo da vozite novi T-Cross. Tome mogu da doprinesu i praktični sistemi asistenata koji će Vam mnogo toga olakšati i učiniti udobnijim. Priuštite sebi tokom dužih vožnji više komfora i dopustite da Vas podržimo u saobraćaju.

 

Parkiranje

Vožnja je zabavna. Od sada i parkiranja.

Parkiranje može biti pravi test za živce. Dobro je što Vam u novom T-Cross-u sistem asistenta za parkiranje pomaže i ceo postupak pretvara u mačiji kašalj.