Više prostora za fleksibilnost.

Unutrašnjost vašeg T-Cross-a ima višestruku namjenu i visok nivo prilagodljivosti: pored pokretnog i djeljivog zadnjeg sjedišta koje vam obezbjeđuje dosta prtljažnog prostora, unutrašnjost vam zahvaljujuči izdignutoj poziciji za sjedenje stvara prijatan osjećaj slobode. Vredan pomena je i prtljažni prostor od skoro 455 litara. Ako vam ni ovo nije dovoljno, središnje naslone za ruke možete pomjerati u širinu i dužinu. Promišljen dizajn odlika je i prostora za odlaganje: na raspolaganju su vam praktične pregrade za odlaganje na instrumentalnoj tabli kao što je recimo dršač za piće ili pregrada za telefon u središnjoj konzoli, kao i pregrade u središnjem naslonu za ruke i u vratima. Ispod suvozačevog sjedišta nalazi se pregrada u koju možete, recimo, da stavite novine. Prostor za hranu koju nosite na put i sve ostalo što želite da imate na dohvat ruke nude vam džepovi na leđima prednjih naslona i velika predgrada u prednjem delu srednjeg naslona za ruke.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team