Komfor, kakav volite.

Prednja sjedišta pokazuju nekoliko prednosti u pogledu komfora: kod linije Life moguće je skroz preklopiti suvozačevo sjedište. To vam obezbjeđuje dodatni prostor, koji je posebno koristan ako često prevozite dugačke i kompaktne predmete.
Pogled i preglednost: visoko pozicionirano sjedište obezbjeđuje više komfora tokom vožnje i tokom ulaska i izlaska u vozilo. Ono vam takođe daje i panoramičan pogled na ulici.
Za vožnju koja čuva vašu kičmu pobrinula se lumbalna podrška koja je fakultativno dostupna. Ona rasterećuje vaša leđa tokom vožnje i doprinosi optimalnom sedećem položaju. Ako duže putujete, lumbalna podrška opušta mišiće leđa i istovremeno čuva vašu kičmu.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team