Prosvjetljujući argumenti Već na prvi pogled.

Vozite ispred poput zvijezde vodilje. T-Cross je standardno opremljen sa halogenim farovima i LED dnevnim svjetlom u prednjem braniku. Za model Life možete poručiti LED farove sa tipičnim potpisom za T-Cross. U T-Cross Style oni se ugrađuju kao standard.

LED farovi, u kojima su LED dnevna svjetla integrisana, karakteriše velika zapremina svjetlosti i svjetlosni spektar sličan dnevnoj svjetlosti. U nepovoljnim vremenskim uslovima oni dodatno poboljšavaju Vašu vidljivost.

Standardno LED osvjetljenje na zadnjoj strani skreće pogled na sebe. Naročito kod T-Cross Style, koji je dodatno opremljen i pozicionim osvjetljenjem. Duga reflektorska traka na prtljažniku garantuje indirektno osvjetljenje i na taj način savršeno zaokružuje koncept osvjetljenja.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team