Online unos odredišta i ruta

 

Do sada su se pojedinačne interesne tačke/lokacije (kao što su adrese stanica za punjenje, prijatelji, restorani, itd.) mogle slati preko Volkswagen aplikacije u navigacioni sistem.

Uz proširenje funkcionalnosti, sada je moguće planirati rute u aplikaciji Volkswagen sa uključenim tačkama/lokacijama za zaustavljanje punjenja i poslati ih do vozila.

  1. Nakon traženja odredišta u aplikaciji Volkswagen, planiranje rute preko "Rute" može da počne.
  2. Trenutna lokacija se može inicijalno koristiti kao polazna tačka, opcija je da se navede druga lokacija. Međuodredište se može dodati preko "Dodaj zaustavljanje".
  3. Predložena ruta se može poslati vozilu putem "Pošalji rutu".
  4. Nakon prijema informacija iz automobila, u infotainment sistemu automobila se prikazuje iskačuća poruka. Sada se ruta može sačuvati u favorite ili postaviti direktno za navigaciju. Nakon slanja rute, interakcija se mora desiti u automobilu (navigacija, čuvanje), inače će poslednje primljeno odredište biti zamenjeno novijim odredištem.
  5. Za izračunavanje planiranja rute, aplikacija koristi vrednost od 58 kVh za snagu baterije, trenutni nivo napunjenosti baterije (SOC) i potrošnju ID.3 Pro sa kapacitetom baterije od 58 kVh, tj. 12,9-13,5 kVh/100 km. 13,5-12,9 kVh/100 km.

Kada se koristi u automobilu, ruta se ponovo izračunava. U zavisnosti od saobraćaja, temperature, vrste i stepena napunjenosti baterije i trenutne lokacije automobila, može doći do odstupanja od prvobitnog planiranja napravljenog u aplikaciji.

Nove destinacije i rute se mogu dobiti tokom putovanja. Poslata ruta može da sadrži do tri stajališta i do pet punjača.

Preduslovi

  • Povezivanje sa navigacionim sistemom, deo opcionog Infotainment paketa.
  • Važeći We Connect Plus ugovor, Volkswagen ID korisnički profil i Volkswagen aplikacija
Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.2
Update

ID. Software 3.2
Update

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team