Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Volkswagen Originalni delovi® Originalni akumulator iz Volkswagena

Volkswagen Originalni delovi® Originalni akumulator iz Volkswagena

Sve više i više sistema asistencije obezbeđuje da ste u pokretu komforniji i ekološki svesniji. Preduslov: jak starter akumulator koji pouzdano snabdeva vaš Volkswagen sa pravom potrebnom količinom energije.

Volkswagen Originalni akumulator

Garancija hladnog starta do -25°C, visoka pouzdanost tokom leta zbog smanjene potrošnje vode i brojne druge osobine odlikuju našeg pobednika testova u nizu i garantuju pouzdan start motora. Odlučujući je kvalitet proizvoda! Kako bismo uvek bili u stanju da ponudimo najbolji proizvod, mi akcenat stavljamo na stalno poboljšanje.

Zamena akumulatora?

Vaš akumulator je potrebno povremeno menjati. Razlog: Tokom svakog pražnjenja, na olovnim pločama baterije formiraju se kristali olovnog sulfata, koji trajno smanjuju strujni tok. Što se više kristala olovnog sulfata formira na površini ploče, akumulator je manjeg kapaciteta.

Vreme za zamenu?

Dug radni vek, mnoga kratka putovanja: kada je vreme za promenu zavisi od mnogih faktora. Generalno, trebalo bi da redovno pregledate akumulaotor. Tako da uvek možete računati na njega.

Stručna stvar.

Bezbedno za vas i vaš Volkswagen: Neka akumulator promene obučeni stručnjaci. Na kraju, ima na umu mnogo toga: Kiselina u akumulatoru je veoma korozivna, gasovi koji propuštaju mogu da eksplodiraju a pogrešan akumulator oštećuje vaš Volkswagen.

Zašto pogrešan akumulator šteti?

Mnogi Volkswagen imaju sistem za upravljanja akumulatorom. Između ostalog, sistem otkriva stanje akumulatora i reguliše energetsku ravnotežu vozila. Ovo funkcioniše samo ako je akumulator precizno podešen na vozilu i sistem ga pravilno prepozna putem koda. U suprotnom, akumulator može biti nepotrebno pod stresom ili prekomerno pražnjen. To može rezultirati trajnim oštećenjima.

Volkswagen Originalni akumulatori

Pouzdana energija i više snage kroz natprosečni sadržaj olova i visokokvalitetni materijali: to su naše Volkswagen originalni starter akumulatori. Originalni akumulatori bez održavanja su najbolja zamena za vaš Volkswagen u slučaju potrebe.

 

Servisni termin online

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team