Spaja udobno sa korisnim

App Connect

Za komforno korišćenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opciono dostupna (serijski od linije Polo Life)  usluga App Connect1. Muzika, poruke, mape ili audio knjige prenose se na ekran infotainment sistema, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Za povezivanje smartphone uređaja moguća su tri interfejsa: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Posebno udobno:  korišćenje interfejsa Apple CarPlay™ i Android Auto™ bežičnim spajanjem za opciono navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro" kao i radiouređaj "Ready 2 Discover"2.

Više o funkciji App-Connect

1) App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

2) Serijski za Polo Style i Polo R-Line

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svetska premijera Novi Polo

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team