Nastavite da uživate u prenosu

Streaming & Internet u novom Passatu

Sa uslugama "Streaming & Internet"1,2 u svom novom Passatu uživaćete u svojoj omiljenoj muzici. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživaćete u direktnom pristupu putem infotainment sistema u vozilu - bez ikakvih spoljnih uređaja. Pri tome sa uslugom web-radija1 u vozilo stižu sve prednosti internet radija: tako traženje i reprodukcija podcasta i radio stanica uživo postaju izrazito jednostavni. Integrisani Wi-Fi hotspot1 obezbediće za vas i vaše saputnike internet vezu i omogućiti pretraživanje na čak osam uređaja.

Više o uslugama Streaming & Internet

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team