Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

10.3.2022 Veliki uspeh Volkswagen Brenda na Euro NCAP testu

pet zvezdica za ID.5, Polo i Taigo

Mart, 2022. godine - Na renomiranom testu bezbednosti Euro NCAP novi Volkswagen modeli ID.5, Polo i Taigo su osvojili najbolji mogući rezultat - pet od pet zvezdica.

Testirani modeli iz Volkswagen porodice dobili su odlične ocene i visoke procente u sve četiri kategorije testiranja: zaštita odraslih putnika, zaštita dece i ranjivih učesnika u saobraćaju i standardni sistemi asistencija.

Novi Volkswagen trio je nastavio niz i pridružio se dobrom društvu modela sa maksimalnim brojem zvezdica na NCAP testu. Naime, sa ocenama od pet zvezdica u prethodnom periodu ocenjeni su i modeli ID.4 i ID.3 u aprilu 2021. i oktobru 2020. godine. Nešto ranije, 2019.godine Golf i T-Cross su takođe dobili najviše ocene čime Volkswagen naglašava svoju posvećenost najvišim bezbednosnim standardima.

Euro NCAP program procene je strogo merilo nivoa bezbednosti novih vozila u Evropi. On kupcima automobila pruža najnovije informacije o bezbednosti novih modela. Poslednjih godina, procedure testiranja i zahtevi koji se postavljaju pred standardne sisteme asistencija i pasivnu bezbednost postali su sve rigorozniji. Detalji o pojedinačnim testovima su javno dostupni na www.euroncap.com

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team