Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

11.3.2019 Asocijaciji auto novinara Srbije i Asocijacija uvoznika automobila dodelila je nagradu Volkswagenu

Nagradu je uručila potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović

Nagrada za Volkswagen

PR menadžer kompanije, Jelena Subotić, zahvalila se Asocijaciji auto novinara Srbije koja je u saradnji sa Asocojacijom uvoznika automobila dodelila nagradu marki Volkswagen putnička vozila za najveći broj prodatih električnih vozila na našem tržištu i istakla je sledeće: "Ovo je za marku Volkswagen značajno priznanje i još jedan pokazatelj da prateći strategiju Volkswagen Grupe idemo pravim putem, intenzivno radeći na implementaciji i približavanju električne mobilnosti našem tržištu. Nova familija električnih vozila marke Volkswagen, koja će uskoro biti predstavljena, potvrda je da nam je električna i digitalna budućnost u automobilskoj industriji pred vratima, bliža nego što to u ovom trenutku mislimo."
Nagradu je uručila potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team