Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

31.7.2019 Prvi član ID. porodice zove se ID.3

Početak nove, potpuno električne porodice biće u kompaktnoj klasi
Treće glavno poglavlje u istoriji uspeha brenda
ID. označava inteligentni dizajn, identitet i vizionarske tehnologije

  • Početak nove, potpuno električne porodice biće u kompaktnoj klasi     
  • Treće glavno poglavlje u istoriji uspeha brenda     
  • ID. označava inteligentni dizajn, identitet i vizionarske tehnologije

Mesecima pre zvanične svetske premijere na međunarodnom sajmu automobila IAA, već je postignut sledeći korak: Danas Volkswagen zvanično najavljuje ime prvog modela nove ID. porodice. Zove se ID.3. 3 je značajan na dva načina. Sa jedne strane, pokazuje ID. koji pripadaju kompaktnom segmentu, što je klasna razlika u sistemima klasifikacije unutar industrije. Sa druge strane, ID.3 prati Beetle i Golf kako bi predstavio treće glavno poglavlje od strateškog značaja za istoriju brenda.

"Sa ID.3, krećemo od centra, jezgra marke Volkswagena, u kojem se može naći većina modela i obim prodaje. Broj 3 takođe signalizira proširenje u segmentima iznad i ispod. Imamo mnogo toga u pripremi ", kaže Jurgen Stackmann, član Upravnog odbora Volkswagena za marketing i prodaju, nudeći pregled Volkswagenove kampanje e-mobilnosti. Sa ovom kampanjom, brend je spreman da postane globalni brend broj jedan do 2025. godine, sa više od 20 modela sa potpuno električnim pogonom i više od milion prodatih vozila godišnje, od kojih su svi umreženi i bez emisija.

Svaki član ove familije modela nosiće ime ID. koji predstavlja novu, nezavisnu seriju proizvoda u portfoliju brenda. Dok je Beetle jednom mobilisao mase, a Golf kao predvodnik klase imao je velike inovacije u svakoj generaciji, ID. e-mobilnost će učiniti dostupnom širokom spektru korisnika. ID.  označava inteligentni dizajn, identitet i vizionarske tehnologije. Nakon lansiranja ID.3, pojaviće se dodatni modeli, kao što su oni koji su predstavljeni kao ID. konceptni automobili. CROZZ, ID. VIZZION i ID. ROOMZZ, a koji će u budućnosti biti imenovani i brojevima modela.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team