Sportski do detalja

ID.5 GTX

Snažan, sportski, izražajan: svojim karakterističnim kupe oblikom, novi ID.5 GTX se izdvaja od svoje klase. Futuristički aluminijumski točkovi od 20 inča u ekskluzivnom GTX dizajnu, traka krovnog okvira i dekor C-stuba u antracit boji i crni krov koji je tipičan za ID.5, koji ga izdvaja od ostalih, jasno ga identifikuju kao GTX. Posebna aerodinamička silueta blago nagnutog zadnjeg dela vozila sa prepoznatljivim zadnjim spojlerom, zbog čega vrhunski izvođač električne mobilnosti izgleda uzbudljivo sportski - i na prvi pogled otkriva koliko karaktera ima u njemu. Naročito kada ga vozite.

Naša vozila su standardno opremljena letnjim gumama.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team