Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Održivo impresivno

Pogon na sva četiri točka sa dva motora, atletski dizajn kupea i ubrzanje koje oduzima dah: Iskusite sportske električne performanse u ID-u. Koji neprimetno kombinuje odgovornu vožnju i zadovoljstvo u vožnji.

Pogon na sve točkove sa dva motora

Sportsko zadovoljstvo u vožnji za sve kojima je povremeno putanja van asfaltnog puta.

Više o pogonu

Coupé dizajn

Novi ID.5 GTX ne karakteriše samo moćan dizajn. Detalji su oni koji takođe daju izraz njegovom sportskom karakteru.

Više o kupe dizajnu

Prostrani dizajn unutrašnjosti

Inteligentno i velikodušno dizajnirana unutrašnjost otvorenog prostora daje vam više slobode i prostora za ono što vam je važno.

Više o dizajnu unutrašnjosti

Spoljašnjost

IQ.LIGHT

Svetlosna komunikacija

Na prvi pogled, novi ID.5 GTX će privlačiti poglede svojim blistavim svetlom, po želji: inovativna IQ.LIGHT. Matrix tehnologija omogućava dugotrajnu vožnju sa dugim svetlima bez zaslepljivanja drugih učesnika u saobraćaju. Elegantna traka svetlosti proteže se između elegantnih LED matrix farova i Volkswagen logotipa. Ono što ostavlja utisak na prednjoj strani ne može izostati pozadi: Paket uključuje opciona 3D LED zadnja svetla sa animiranim kočionim svetlima i integrisanim dinamičkim pokazivačima pravca koji pokazuju pravac animacijom iluminacije svetla.

Boje

Igra sa kontrastima

Novi ID.5 GTX vam nudi mnogo opcija da zablistate spolja - na primer svojom omiljenom bojom. Ovo vašem vozilu daje veoma poseban lični pečat dok opciono dostupna metalik farba "Kings Red" naglašava sportski karakter progresivnog SUV-a. Takođe postoji jasna referenca na GTX porodicu u kombinaciji boja visokog kontrasta. Zajedno sa crnim krovom, krovni okvir u antracit boji daje impresivan izgled.

Panoramski krov

Nebeske perspektive

Sa velikom staklenom površinom koja se proteže skoro celom širinom krova, opcioni panoramski stakleni krov je sam po sebi privlačan. Još bolje: neometan pogled na nebo. Zatamnjeno staklo takođe obezbeđuje prijatne temperature. Roletna za zaštitu od sunca, kojom možete vrlo udobno upravljati glasovnom komandom, štiti od jakog sunca. Recite "Zdravo ID. Pokaži mi zvezde" i roletna će se otvoriti.

Dizajn svetla

Pojava iz blistave svetlosti

Novi ID.5 GTX impresionira sopstvenim svetlosnim potpisom. Vrhunac je elegantna svetlosna traka između elegantnih LED matrix farova i Volkswagen logotipa. LED matrix farovi vas pozdravljaju čim otključate vozilo ili priđete svom ID.5 GTX. Prednji branici farbani u visokom sjaju takođe imaju svoj svetlosni potpis u vazdušnim zavesama. Osvetljene kvake na vratima i standardna 3D LED zadnja svetla sa dinamičkim trepćućim svetlima i animacijama koje mogu da se menjaju stavljaju sportski dizajn u novo svetlo. Unutrašnje kvake na vratima koje su standardno osvetljene dodatno upotpunjuju dizajn osvetljenja.

Povećano opterećenje prikolice

Za sve koji **žele da naprave razliku*

Vaš hobi ili posao zahteva glomaznu opremu? Nema problema, jer ID.5 GTX dolazi sa električno sklopivom kukom za vuču na zahtev. Zahvaljujući dvostrukom pogonu na sva četiri točka, dizajniran je za opterećenja do 1.400 kg (sa aktivnim kočenjem). Ako kuka za vuču nije potrebna, može da se preklopi ispod branika.

Stvorite sliku o novom ID.5 GTX

Technologie

Progresivno upravljanje i sportsko vešanje

Sportska veza

GTX je skraćenica za e-performanse koje oduzimaju dah i koje vas neće pustiti. Ali pre svega za sport. Da li želite da budete veoma blizu podloge? Novi ID.5 GTX vam to omogućava! Opciono može biti opremljen sportskim oslanjanjem sa posebno čvrstom koordinacijom opruga, amortizera i stabilizatora. Standardno progresivno upravljanje obezbeđuje optimizovano upravljanje i posebno direktno iskustvo u vožnji, posebno kada vozite na sportski način ili na krivudavim putevima.

Travel Assist sa aktivnim deljenjem podataka

Hält für Sie die Spur. Und die anderen auf Abstand.

Sa opcionim "Travel Assist sa aktivnim deljenjem podataka" imate izuzetno korisnog asistenta vozača u vozilu. "Travel Assist sa aktivnim deljenjem podataka" može da vas zadrži u traci, rastojanju do vozila ispred i maksimalnoj brzini koju ste podesili. Između ostalog, koristi prilagodljivo navođenje trakom. Ovaj sistem aktivno drži vozilo u sredini trake.

"Travel Assist" se prilagođava vašem stilu vožnje i može da vozi dalje levo ili desno u kolovozonoj traci umesto tačno u sredini. Pored toga, "Travel Assist sa aktivnim deljenjem podataka" vas aktivno podržava pri promeni kolovozne trake na autoputu. Preduslov za pomenute funkcije je da "Travel Assist sa aktivnim deljenjem podataka" prepoznaje granice kolovoznih traka sa obe strane.

Ako su dostupni aktivni podaci drugih vozila u okolini, tj. podaci o vožnji iz nekoliko vozila u blizini, "Travel Assist sa aktivnim deljenjem podataka" zavisi samo od prepoznate granice trake kako bi ostao u traci, na primer na seoskim putevima bez oznaka centralne trake. Pored toga, "Travel Assist sa aktivnim deljenjem podataka" ima prediktivnu kontrolu brzine i pomoć pri skretanju.

Brzina vozila se može prilagoditi važećim ograničenjima brzine i putevima (krivine, kružne raskrsnice, itd.)

Over-the-Air-Updates

Predvodnik. I up-to-date.

Ažuriranja povećavaju funkcionalnost digitalnih sistema u vašem ID.5 GTX. Zahvaljujući bežičnim ažuriranjima, automatska ažuriranja su dostupna i preko noći, na primer, čim potvrdite ažuriranje na svom infotainment sistemu. Sa svojim ID.5 GTX ste ažurni i opremljeni najnovim funkcijama i mogućnostima.

"Park Assist Plus sa memorijskom funkcijom"

Vaš personalni parking servis

Ako se odlučite za "Park Assist Plus sa memorijskom funkcijom", možete da naučite svoj ID.5 GTX individualnim manevrima parkiranja. Na primer, da parkirate pod nadstrešnicom ili u garaži. Samo jednom morate da parkirate svoj ID.5 i sačuvate proces parkiranja. Vaš ID.5 GTX zatim može samostalno ponoviti naučeni manevar parkiranja. Sve što treba da uradite je da pratite proces.

Sa opcionim "Park Assist Plus" asistentom za parkiranje, vaš ID.5 GTX može da odredi da li je parking mesto dovoljno veliko kada prolazite pored njega a takođe može da završi i proces parkiranja umesto vas.

"Park Assist Plus" stalno traži odgovarajuća mesta za paralelno parkiranje do brzine od 40 km/h. Takođe traži i upravna parking mesta do brzine od 20 km/h. Kada se odlučite za jedno od pronađenih parking mesta, započnite proces parkiranja. "Park Assist Plus" može da izvede odgovarajući manevar parkiranja umesto vas. Sve što treba da uradite je da nadgledate proces parkiranja i intervenišete ako je neophodno.

Ali "Park Assist Plus" može još više. Može da se izvuče sa paralelnih parking mesta kao i da vam pomogne sa neuspelim manevrom parkiranja tako što će završiti proces umesto vas.

e-Sound/ Vozačko iskustvo

Ovaj auto ima potpuno novi zvuk

Koliko je tih električni automobil u potpunosti zavisi od vozila. Da bi drumski saobraćaj bio bezbedniji, vaš ID.5 je tiši iznutra do brzine od 30 km/h i može se malo jasnije čuti spolja. To olakšava prolaznicima da to primete. Futuristička kompozicija naglašava vaš vizionarski identitet i istovremeno služi kao veštački generisan zvuk u vožnji, koji gotovo bešumne električne pogone čini akustički prepoznatljivim za prolaznike i ljude na biciklu.

 

Toplotna pumpa i menadžer dometa

Podrška na niskim temperaturama: toplotna pumpa ID.5 GTX

U novom potpuno električnom ID.5 GTX opciona toplotna pumpa obezbeđuje energetski efikasno grejanje unutrašnjosti. Ovako ušteđena energija pozitivno utiče na domet. Novi planer rute iz ID. Porodice vas podržava u svakodnevnom životu planirajući željene tačke za punjenje na vašoj navigacionoj ruti,  inteligentno optimizujući rutu i potrebno vreme punjenja. Kao što vidite, mnoge stvari postaju lakše sa inovativnim tehnologijama.

Više o toplotnoj pumpi

Unutrašnjost

ID. Light

Svetlosna komunikacija

Novi ID.5 GTX komunicira svetlom. Interaktivni ID. Light vas pozdravlja unutra i prevodi informacije iz vašeg navigacionog sistema, kao i sistema za informisanje, zabavu i pomoć u svetlosne signale koji vas vode kroz saobraćaj na opušteniji način. Animacija takođe vizuelizuje aktivnu potragu za parking mestom, koje vas podržava krajičkom oka tako da možete da držite pogled na putu. Čak i ako koristite glasovnu komandu, ID. Light vas o tome obaveštava putem vizuelne povratne informacije za intuitivnu i emocionalnu komunikaciju. Čim napustite svoj ID.5 GTX, on će se od vas oprostiti svetlosnim signalom. Dajte svom ID.5 GTX više ličnosti tako što ćete birati između 30 boja za standardno ambijentalno osvetljenje i nežno osvetljavati unutrašnjost. Između ostalog, kontrolna tabla, polica za mobilni telefon i vrata. Hladno ili toplo osvetljenje - vaš je izbor.

AR Head-up-Display

Pionirska navigacija

U novom ID.5 GTX možete da pazite na ono što je važno. Opcioni head-up ekran proširene stvarnosti projektuje važne informacije direktno u vaše vidno polje na vetrobranskom staklu. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti, možete da vidite navigaciju na traci, tačno tamo gde morate da vozite pravo ili skrenete. Na ovaj način ćete opuštenije stići na odredište ne skrećući pogled sa puta.

Glasovne komande

Recite vašem ID.5 GTX „Zdravo“

Držite pogled na putu i koristite intuitivnu glasovnu kontrolu da lako kontrolišete npr. radio, opcioni navigacioni sistem ili vaš telefon. Samo recite "Zdravo ID". i sistem će vas razumeti.

Integrisan sistem muzike

Prava pesma za svaki trenutak

Da li koristite Apple Music? Jednostavno uživajte u svojoj omiljenoj muzici u novom ID.5 GTX direktno preko svestranog, opcionog "Discover Pro" navigacionog sistema - bez ikakvih povezivanja putem pametnog telefona ili tableta. Sve što treba da uradite je da preuzmete aplikaciju i prijavite se svojim pristupnim podacima da biste direktno pristupili svom Apple Music nalogu preko ekrana navigacionog sistema i da biste strimovali milione pesama, ekskluzivnog sadržaja ili najnovijih podcasta.

Punjenje kod kuće sa ID. Charger

Wallbox za vaš dom: ID.Charger

Sa ID. Punjačem imate stanicu za punjenje kod kuće. Tako da ujutro možete da uđete u svoj napunjeni ID.5 i započnete dan puni energije. Punite ga dok spavate, da tako kažemo. ID. Punjač je dostupan u tri verzije sa povećanjem povezanosti i funkcija. Ako je potrebno, dostupan je i sa WiFi, 4G i ugrađenim strujomerom. Inteligentne funkcije ID-a. Charger Connect i Pro se u We Connect ID-u mogu kontrolisati preko We Charge aplikacije. Ukratko: sve opušteno i na jednom mestu. Punjač bi trebalo da instalira pouzdani električar. Možete naručiti željenu varijantu ID. Charger punjača i uslugu montaže povoljno onlajn ili direktno kod vašeg Volkswagen dilera.

Punjenje u pokretu sa We Charge

Punjenje je olakšano

Od sada ima mnogo manje brige. Uz We Charge imate pristup jednoj od najvećih i najbrže rastućih mreža za punjenje širom Evrope, uključujući celu mrežu brzog punjenja IONITI. ID. Vozači mogu da biraju između atraktivnih tarifa za naplatu za povremene ili česte vožnje i da imaju koristi od ekskluzivnih cena. Tarifama za punjenje i besplatnoj kartici za punjenje može se pristupiti preko We Connect ID-a. aplikacije.

Saznajte više o We Charge

Povezivanje

Više od bitova i bajtova

Ponude za povezivanje koje nudi Volkswagen vam pružaju više pogodnosti, sigurnosti i zabave. Veza vašeg ID.5 GTX sa internetom i pametnim telefonom vas dovodi do odredišta opuštenije - sve što treba da uradite je da vozite.

Više o povezivanju

ID.5 dodatna oprema

ID. 5 dodatna oprema

Od transporta do životnog stila - pokazaćemo vam izbor dostupnih proizvoda koje možete da konfigurišete direktno u svom modelu. Još više od vašeg ID.5 GTX

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team