Prostor za doživljaje

ID.5 GTX

Doživite veliku i inteligentno dizajniranu unutrašnjost koja vam nudi vrhunski komfor koji možete videti i osetiti. Impresivna stvar: uprkos kosoj liniji krova u obliku kupea, novi ID.5 GTX poseduje dovoljno prostora za glavu čak i pozadi. Do 5 ljudi može udobno da putuje u ID.5 GTX. A zahvaljujući velikoj zapremini prtljažnika, uvek ima mesta za veliku količinu prtljaga. Moderan dizajn enterijera takođe čini ID.5 GTX prostorom za inspirativna iskustva,  kombinovanjem progresivnog dizajna sa naprednom tehnologijom i intuitivnim radom. Ovaj enterijer vam omogućava da uživate u svakom trenutku vašeg putovanja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team