Za avanture u velikom stilu

ID.5 GTX

Bez obzira da li vas privlači pulsirajuća metropola ili idilični planinski prevoji: inovativni pogon na sva četiri točka sa dva motora novog ID.5 GTX pomaže vam da stignete do odredišta na sportski način. Ovo obezbeđuju dva elektromotora koji pokreću zadnje i prednje točkove preko 1-brzinskog menjača. Za razliku od konvencionalnog pogona na sva četiri točka, nema mehaničke veze između osovina. Ekskluzivni "Traction" profil vožnje, koji optimalno prilagođava pogonska svojstva vašeg ID.5 GTX površini, obezbeđuje dobru vuču i poboljšano praćenje čak i na mekom ili klizavom terenu. Jer GTX nije napravljen samo za asfaltirani put - on zadržava performanse na mnogim podlogama.

ID.5 GTX je efikasan koliko i ID. a ubrzava kao GTI - jer njegovi električni motori razvijaju svoju snagu sa punim obrtnim momentom od samog starta. Da biste mogli da ostavite svakodnevni život iza sebe, velika baterija na dnu karoserije obezbeđuje veliki domet i uravnoteženu dinamiku vožnje.

Podešavanja profila vožnje vas podržavaju u granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team