Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kako plaćam?

Jednostavno plaćanje.

Uz električno vozilo, imate nekoliko opcija za jednostavno i povoljno plaćanje: putem aplikacije, kartice za naplatu ili kreditne kartice. Vaši podaci o autentičnosti mogu biti sačuvani u vašem automobilu. Tada je dovoljno da vozilo povežete sa stanicom za punjenje. Proces plaćanja je automatski. I najbolje od svega: postoje javne stanice za punjenje, na primer, na parkiralištima supermarketa, gde je punjenje ponekad čak i besplatno.

Utičnica i Wallbox

Ako napunite električni automobil kod kuće preko zidne utičnice ili Wallbox-a, energiju plaćate na sledećem računu za električnu energiju. Ne može biti lakše.

Javne stanice za punjenje

Plaćanje za javne stanice za punjenje u gradu ili na autoputu, plaćanje je vrlo jednostavno: kao vozač električnog automobila, izaberite provajdera koji naplaćuje električnu energiju za punjenje. Ovaj takozvani serviser mobilnosti (MSP) nudi vam stopu naplate koja savršeno odgovara vašim potrebama - kao što je to slučaj sa vašom mobilnom tarifom: Opet, možete prilagoditi pojedinačne opcije vašim individualnim potrebama i potrošnji. Ako vaš MSP ne poveže stanicu za punjenje, možete je koristiti i preko tzv. Ad-hoc punjenja i koristiti je direktno kod operatera punjenja (CPO). kreditnom karticom.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team