Uvek dostupan

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet"¹ ² u vašem novom Arteonu uživaćete u svojoj omiljenoj muzici - nezavisno od toga gde se nalazite. Za streaming muzike morate samo jednokratno da se prijavite sa svojim postojećim pristupnim podacima kao što su podaci za Apple Music. Nakon toga dobijate pristup bez upotrebe spoljnog uređaja. Uz uslugu web-radija vozilo će raspolagati svim prednostima internet radija - tako ćete sa lakoćom pretraživati i reprodukovati radio stanice i podkaste uživo. Integrisani Wi-Fi hotspot pri tome će vama i vašim saputnicima obezbediti stabilnu internet vezu i omogućiti pretraživanje internetom na čak do osam uređaja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.