Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Ljepota svim čulima.

Sa Arteonom Volkswagen predstavlja vozilo čija snažna i prepoznatljiva pojava svaki dan daje nešto više.

Start Video
Spoljašnjost

Fascinantan dizajn.

Volite sportski osjećaj kupea, ali ne želite da žrtvujete udobnost i prostranost u vožnji? Dopustite da vam predstavimo novi Arteon: dinamičan esteta iz svakog ugla.

Saznajte više

Elegance i R-Line

Premijum od elegantnog do sportskog

Za one koji žele još više - varijante opreme Arteon Elegance i R-Line nude udobnost, sportsku opremu i dizajn na visokom nivou.

Saznajte više

Dizajn svetla

Uzbudljiv dizajn svjetala za optimalnu vidljivost.

Inovativni koncept LED-osvjetljenje savršeno oslikava srž novog Arteona: savremen i uzbudljiv dizajn, praktičan i funkcionalan u svakoj situaciji.

Saznajte više

Arteon u 360°.

Komfor.

Prepoznatljiv kao i sam Arteon su njegove karakteristike udobnosti. Arteon svako putovanje čini jedinstvenim doživljajem koji će očarati sva vaša čula.

Komfor.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Dobrodošli u visoku klasu.

Beskompromisnu pojavu novog Arteona doživjećete već pri prvom ulasku u vozilo. Uživajte u serijski dostupnoj opremi koja nudi vrhunski osjećaj u vožnji, kao što su udobna sjedišta, kvalitetni materijali i prostranost duž cijelog vozila.

ergoComfort

Nazad na pregled

Vaše mesto u wellnesu.

Na izrazito kvalitetnim vrhunskim komfornim sjedištima novog Arteona svaka vožnja će postati pravi sportski opušteni užitak.

Uvek pregledno.

Nazad na pregled

Active Info Display

Uvek u toku - sa inovativnim instrumentima Active Info Display i Head-up ekran.

Klima uređaj

Nazad na pregled

Uživajte u sopstvenoj klimatskoj zoni dok putujete.

Klima uređaj "Air Care Climatronic" sa 3-zonskom regulacijom temperature omogućava putnicima da nezavisno podese individualnu temperaturu koja im odgovara.

Sistemi asistencije.

Privlačenje pažnje: Arteon je uvjerljiv kako u premium dizajnu, tako i u vožnji. Jer, kada su u pitanju novi sistemi asistencije vozaču, on postavlja nove standarde.

Vožnja za prediktivnom podrškom.

Vožnja

Nezavisno od toga da li se nalazite u nepreglednom gradskom saobraćaju ili u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima i kretanjima - Arteon će vam pružiti podršku inovativnim sistemima podrške. Dobar je osjećaj kada ste u zahtevnim situacijama u saobraćaju korak ispred ostalih.

Saznajte više

Park Assist

Povećajte svoje mogućnosti.

Novi Arteon znatno će vam olakšati parkiranje pošto već ima serijski ugrađenu pomoć pri parkiranju. Osim toga možete da se odlučite i za podršku upravljanju pri parkiranju "Park Assist". Ona u okviru granica mogućnosti sistema procjenjuje da li vaš Arteon može da stane na određeno parkirno mesto.

Saznajte više

Svijetla

Odlika: očigledno.

Inovaciona snaga novog Arteona ogleda se i u njegovim svestranim opcijama svjetala. LED glavna svijetla sa svjetlima za dnevnu vožnju u vizualno impresivnom obliku hromiranih krila deo su serijske opreme.

Saznajte više

 

Emergency Assist

Vaša pomoć u najgorim situacijama.

Opcioni sistem podrške "Emergency Assist" preuzima upravljanje vozilom u hitnom medicinskom slučaju. On se aktivira kada sistem ne registruje nikakvu aktivnost vozača.

Saznajte više

Zastoj

Komforno u stani-kreni saobraćaju.

Opciona podrška kod saobraćajnog zastoja koristi pouzdane funkcije poput automatske regulacije udaljenosti ACC i podrške zadržavanja vozila u kolovoznoj traci "Lane Assist" kako bi omogućila ugodnu vožnju u koloni.

Saznajte više

Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform"

Dobro umreženi.

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza tog naziva kriju se praktične usluge i korisne aplikacije.

Vaša podrška u svakom trenutku.

Nezavisno, da li se radi o količini goriva u rezervoaru, kilometraži ili napomenama za slijedeći inspekcijski servis: sa uslugama Car-Net "Security & Service" imaćete pregled nad brojnim relevantnim podacima vašeg vozila - sasvim jednostavno putem web portala. A usluge vam mogu biti korisne i tokom vožnje.

Navigacija može biti tako komforna.

Opciono dostupni navigacioni sistem "Discover Media" pomaže vam da u novom Arteonu pronađete najbrži, najkraći i najefikasniji put do svog cilja.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team