Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Nezamenljiv novi Arteon

Novi Arteon prepoznaćete na prvi pogled jer svojim dizajnom i skladnom siluetom pokazuje jasan stav. Dopustite da vas inspirišu Arteonova elegantna unutrašnjost i intuitivno rukovanje.

Dizajn spoljašnjosti

Izgled savršenog oblika

Saznajte više

Digital Cockpit Pro

Pregled svih važnih podataka

Saznajte više

Spoljašnjost i unutrašnjost

LED zadnja svetla

Revolucionaran dizajn svetala

Zadnja svetla u LED dizajnu naglašavaju markantan zadnji deo novog Arteona svojim progresivnom svetlosnim potpisom. Zadnja svetla su opciono dostupna u dinamičnom dizajnu. LED elementi u ovoj varijanti stvaraju 3D efekat i prebacuju između zadnjeg svetla i stop svetla tokom kočenja. Ova je detalj takođe upotpunjen funkcijom dinamičnog pokazivača pravca. A da bi ste uvek pronašli put do automobila i vaših kućnih vrata, funkcije "Leaving home" i "Coming home" pokazaće vam put.

Točkovi

Dobro izgleda: izbor točkova

Široka paleta sportskih i elegantnih točkova od lakog metala naglašava atraktivni dizajn vašeg novog Arteona.

Pregled točkova

Panoramski podizno / pokretni krov

Stavite nebo u pravo svetlo

Velike dimenzije za izvanredne utiske: opcioni panoramski podizno / pokretni krov u prednjem delu se proteže preko krova i vozaču i suvozaču pruža nesmetan pogled prema nebu. Pritom zatamnjeno staklo smanjuje neugodno zaslepljivanje. Želite i dašak svežeg vazduha? Pritiskom na dugme pokretni krov će se podići prema napred ili elegantno pomeriti prema nazad.

Unutrašnjost

Atraktivna udobnost

U prostranoj unutrašnjosti dočekaće vas luksuzna udobnost. Svi elementi za rukovanje u potpunosti su prilagođeni vama, dok će se međusobno harmonično usklađene boje i materijali pobrinuti za izuzetno dobru atmosferu. Bez obzira na to za što se odlučite, zavisno od linije opreme možete da birate između raznih presvlaka - od tkanine preko ArtVeloura sve do Nappa kože. Dekori od aluminijuma ili pravog drveta upotpuniće elegantni utisak unutrašnjosti. Imaćete priliku da vidite i osetite da će vam ova unutrašnjost omogućiti uživanje u svakom trenutku vašeg putovanja.

Ambijentalno osvetljenje

Donosi svetlosne akcente

Unesite u unutrašnjost svoju omiljenu boju. Svojim indirektnim svetlom opciono ambijentalno osvetljenje sa 30 različitih boja pobrinuće se za ugodnu atmosferu.

 • Kontrolna tabla, središnja konzola i prednja i zadnja vrata blago su osvetljeni. 
 • Odabrana boja biće preuzeta u digitalnim pokazivačima.
Prostor i prtljažnik

Putujte sa dovoljno prtljaga

Kako biste se osećali ugodno u novom Arteonu, morate da uradite samo jedno: da uđete. Dočekaće vas prostranost koja sportsko elegantni fastback pretvara u limuzinu za svakodnevnu upotrebu. Kao vozač imaćete benefite od podrške koju pružaju brojni sistemi podrške i intuitivno rukovanje u vašem novom Arteonu. Vaši saputnici posebno će biti oduševljeni slobodnim prostorom za noge u prednjem i zadnjem delu vozila. Prtljažnik je iznenađujuće prostran za limuzinu i omogućava vrlo lagan utovar preko velikog zadnjeg poklopca. Udobnost ima važnu ulogu u vašem novom Arteonu.

Više o prtljažniku sa funkcijom "Easy Open & Close"

ErgoComfort sedišta

Stići. I prije samog polaska.

Smestite se, opustite i uživajte: ekskluzivno sedište ergoComfort na vozačevoj strani ne izgleda samo otmeno već je i prilagođeno vašim leđima. A zahvaljujući opcionoj funkciji masaže vožnja na posao postaće mali wellness izlet.

 • opciono sa središnjim delovima sedišta i unutrašnjim stranama bočnih delova površine za sedenje od kože "Nappa"
 • opciono podešavanje u 14 položaja sa funkcijom memorije na vozačevoj strani
 • podesiva podrška za karlicu

Povezivanje i infotainment

Rukovanje preko ekrana osetljivog na dodir

Intuitivniji za jedan dodir

Klasični funkcionalni tasteri u kokpitu su uglavnom u novom Arteonu ustupile mesto površinama osetljivim na dodir. Tako ćete, npr. Climatronic regulisati potpuno jednostavno i intuitivno preko tastera i klizača.

Dodirnim multifunkcionalnim sportskim upravljačem od kože takođe možete da rukujete jednostavnim dodirom prstima. U kombinaciji sa inteligentnim vođenjem kroz meni imate pristup brojnim funkcijama. Haptički feedback u obliku blage vibracije potvrdiće svaki unos.

Radio uređaj i navigacija

Vodič koji određuje ritam

Navigacioni sistem "Discover Media" impresionira svojim ekranom u boji osteljivim na dodir veličine 20,3 cm (8") i intuitivnom navigacijom sa sistemom prepoznavanja saobraćajnih znakova. A sa mobilnim online uslugama We Connect¹⁾ bićete i tokom putovanja na najbolji mogući način umreženi. Očekujte i osam zvučnika, Bluetooth vezu za mobilne telefone kao i dva USB ulaza (tip C) i App-Connect²⁾ koji za Apple CarPlay™ i Android Auto™ može i bežično da funkcioniše. 

Želite da idete korak dalje prema digitalnoj budućnosti? Nikakav problem. Za to vam je dostupan opcioni navigacioni sistem "Discover Pro".

Više o navigacionom sistemu "Discover Pro"

Više o radio uređaju "Ready 2 Discover"

Zvučni sistem „Harman Kardon“

Lijepo aranžirana dobra glazba

Opcioni zvučni sistem "Harman Kardon" oduševljava svojim istančanim zvukom i rafiniranim, elegantnim dizajnom. Sistem je konstruisan za ljubitelje zvuka koji tokom vožnje ne žele samo da slušaju muziku nego u njoj posebno uživaju. Očekuju vas uravnoteženi visoki i niski tonovi i precizni basovi. 

 • ukupna snaga od 700 W 
 • centralni sistem
 • subwoofer 
 • digitalno 16-kanalno pojačalo 
 • 10 zvučnika sa prilagođenom snagom
 • surround zvuk
Povezivanje

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivanja marke Volkswagen omogućava veću udobnost i zabavu. Veza vašeg Arteona sa internetom i smartphoneom pomaže vam da opuštenije stignete do odredišta - vi samo treba da vozite.

Više o povezivanju

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sistemi podrške

Arteon dolazi serijski sa podrškom kočenja u nuždi "Front Assist". Arteon po želji može da se opremi drugim sistemima podrške, npr. sistemom "Travel Assist".

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Užitak u vožnji po mjeri

Neovisno o tome volite li putovati sportski ili komforno: adaptivna regulacija voznog postroja DCC pruža vam mogućnost prilagodbe voznog postroja prema vašim potrebama. Elektronički regulirani amortizeri u milisekundama reagiraju na svojstva kolnika i situaciju u vožnji te automatski prilagođavaju amortizaciju vozila. Pritom možete birati među raznim profilima vožnje kao što su Komfort, Sport ili Individual. U profilu vožnje Individual možete namještati svoje individualne postavke preko kliznog regulatora.

Zračni jastuci

Zračni jastuci u Arteonu

U novom Arteonu dobro ste zaštićeni, i to u svakom pogledu. Vozilo je opremljeno:

 • vozačevim zračnim jastukom i suvozačevim zračnim jastukom s mogućnošću deaktivacije

 • prednjim bočnim zračnim jastucima u kombinaciji sa zračnim jastucima za glavu

 • opcijskim zračnim jastukom za koljena na vozačevoj strani

 • opcijskim dodatnim bočnim zračnim jastucima za stražnju klupu sa zračnim jastucima za glavu

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.