Koristite se svojim aplikacijama i u svom Volkswagenu

App Connect

Želite sigurno i jednostavno da upotrebljavate svoje aplikacije smartphonea u vozilu? Zahvaljujući funkciji App-Connect¹ to je lakše nego ikada. Ona vam omogućava jednostavno i direktno rukovanje odabranim aplikacijama i sadržajima u vašem Volkswagenu. Kada se prenesu na ekran infotainment sistema, njima možete jednostavno i pregledno rukovati u vašem vidnom polju. To vam, npr. omogućava izuzetno jednostavan pristup muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri interfejsa za povezivanje smartphone uređaja sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ društva Google i MirrorLink®. Upotreba tehnologije Apple CarPlay™ posebno je jednostavna zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro". Kako bi se sprečilo odvraćanje pažnje vozača, tokom vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije. U tom kontekstu imajte na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije kao i da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati u zavisnosti od zemlje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.