Poboljšanja režima za održavanje baterije Battery Care Mode

Režim održavanja baterije je funkcija za optimizaciju radnog veka visokonaponske baterije u električnim vozilima. Sa aktiviranim režimom održavanja baterije, gornja granica punjenja je ograničena na 80%. Na ovaj način je visokonaponska baterija zaštićena.

Režim održavanja baterije se može otkazati ako je potrebno i baterija se može napuniti do 100% za određeno trenutno punjenje ili za dugotrajan period - kada se koristi tajmer.

Sa lD. softverom 3.1 dostupne su sledeće funkcije:

  • Aktiviranje i deaktiviranje režima održavanja baterije preko aplikacije Volkswagen.
  • Ako režim održavanja baterije nije aktivan, u vozilu će se pojaviti iskačuća poruka sa podsetnikom. U ovoj poruci, Režim za održavanje baterije se može uključiti, možete tražiti da se prikaže više informacija, ili se može zanemariti. U slučaju da se poruka trajno ignoriše, biće prikazana poruka u Centru za obaveštenja.
  • Ako režim održavanja baterije nije aktiviran, na to će vas podsetiti iskačući prozor u vozilu. U iskačućem prozoru možete omogućiti režim održavanja baterije, prikazati više informacija ili ih ignorisati. Ako se trajno ignoriše, biće prikazano obaveštenje u Centru za obaveštenja.
  • Ova funkcija je dostupna i za primarnog korisnika i za prijavljenog gosta.

 

Preduslovi

  • Važeći We Connect ugovor, Volkswagen ID korisnički profil i Volkswagen aplikacija.
Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team